Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dinamo nu a arătat rău. Totul s-a întors împotriva noastră!". Reacţia lui Torje după CS Mioveni - Dinamo 1-2

"Dinamo nu a arătat rău. Totul s-a întors împotriva noastră!". Reacţia lui Torje după CS Mioveni - Dinamo 1-2

Dinamo București

Comentarii

Gabriel Torje (32 de ani), unul dintre liderii lui Dinamo, a reacţionat la finalul meciului pierdut cu CS Mioveni, 1-2, după ce "câinii" au condus cu 1-0 până în minutul 90. Torje a spus că Dinamo nu a arătat rău, chiar dacă a pierdut, dar le-a dat dreptate suporterilor extrem de supăraţi la sfârşitul partidei.

"Dinamo nu a arătat rău. Totul s-a întors împotriva noastră!". Reacţia lui Torje după CS Mioveni - Dinamo 1-2

Dinamo s-a făcut de râs la Mioveni, unde a pierdut meciul deşi a condus până în minutul 90 cu 1-0. "Câinii" au fost întorşi dintr-un penalty transformat de Sanoh şi dintr-o execuţie frumoasă a lui Bogdan Rusu, iar la finalul partidei fanii şi-au ieşit din minţi şi i-au certat pe jucători.

La flash-interviu, Torje a reacţionat şi a spus că în ciuda înfrângerii Dinamo nu a arătat rău şi că nu trebuie găsit un singur vinovat pentru acest insucces.

”Dinamo nu a arătat rău astăzi. Faptul că am luat gol în minutele 91 şi 92 nu înseamnă că Dinamo a arătat rău. Înfrângerea supără pe toată lumea, pe noi pe suporteri, pe oamenii din jurul echipei. E clar că în minutul 91 ne gândeam la cele trei puncte şi la cât de mult ne ajutau în clasament, dar totul s-a întors împotriva noastră.

Anumite greşeli individuale, anumite greşeli de echipă, lipsa de încredere, dar nu trebuie să găsim un singur vinovat. Trebuia să gestionăm altfel meciurile. Dacă toate meciurile s-ar fi terminat în minutul 90, am fi avut cu şapte puncte mai mult.

Sunt supărat, dezamăgit că nu am putut să îmi ajut echipa. Indiferent cine va fi aici din ianuarie, cine nu, trebuie să salvăm Dinamo. E obiectivul principal pentru toţi cei ce vor fi aici. Suporterii au dreptate, sunt supăraţi. Le-am dat speranţe până în minutul 90. Apoi au venit erori de la un cap la altul”, a declarat Gabriel Torje la finalul meciului.

CS Mioveni - Dinamo 2-1, în Liga 1

CS Mioveni a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, în care a revenit pe final de la 0-1.

Au marcat Sanoh ‘90+3 (penalti) şi Rusu ‘90+5 pentru gazde, respectiv Sorescu ’62 (penalti) pentru Dinamo.

În minutul 66, Sorin Costreie şi-a chemat brigada la centru pentru scurt timp. Ar fi fost vorba de scanri rasiste la adresa lui Sanoh.

CS Mioveni: Ducan – Balaur (Coşereanu ’77), Scarlatache, Garutti – Oancea, Panait (Toma ’64), Dumitriu, Burnea (Şerbănică ’65)– Buziuc (Rădescu ’77), Rusu, Blănaru (Sanoh ’50). Antrenor: Alexandru Pelici

Dinamo: Iliev – Radu (Grigore ’81), Pinto, Ehmann, Kainourgios – Itu (Nunic ’65), Răuţă (Borduşanu ’83), Carp, Torje – Ţîră (Ivanovski ’46), Sorescu. Antrenor: Mircea Rednic

Cartonaşe galbene: Rusu ‘3, Sanoh ’73 / Răuţă ’18, Kainourgios ’45, Radu ’48, Sorescu ‘71

Arbitri: Sorin Costreie - Ionel Dumitru, Florin Păunescu - Iulian Dima

Observatori: Paul Cazan, Marian Dorobanţu

Lider în clasament este CFR Cluj, care are 51 de puncte (19 jocuri). Pe poziţia a doua se află FCSB – 46 de puncte, iar pe 3 este FC Voluntari – 34 de puncte. CS Mioveni ocupă locul 11, cu 20 de puncte, în timp ce Dinamo este pe 15, cu 12 puncte.

Afla mai multe despre: torjedinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare