Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo nu are bani, dar vrea transferuri! Un atacant brazilian trecut prin Serie A este dorit în Ştefan cel Mare

Dinamo nu are bani, dar vrea transferuri! Un atacant brazilian trecut prin Serie A este dorit în Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Dinamo caută întăriri pentru noul sezon, sezon care se anunţă a fi unul dintre cele mai grele din istoria clubului.

Dinamo se află într-o reală criză, cu salarii restante, memorii de plătit foştilor jucători şi un lot mai mult decât incomplet. Echipa suferă în continuare fără un fiananţator serios, dar conducătorii clubului încearcă să continue campania de transfeuri, ca şi cum ar dispune de fondurile de care ar avea nevoie.

Dinamo nu are bani, dar vrea transferuri!

ProSport anunţa că noua ţintă a ”câinilor” ar fi brazilianul Alemao, care este liber de contract după despărţirea de Maringa FC, echipă din ligile inferioare braziliene. În vârstă de 32 de ani, acesta ar reprezenta soluţia pentru problemele din atacul dinamovist, găsită de conducere.

Alemao este un adevărat ”journeyman”, schimbând echipe la fiecare şase luni aproape pe parcursul întregii cariere, după ce debutase Udinese. Acesta a jucat pentru peste 20 de echipe, în Brazilia, Italia, Coreea de Sud, Mexic şi Olanda şi ar avea 48 de goluri în 201 apariţii pentru toate aceste formaţii, deşi nu există statistici oficiale de la toate echipele pe care le-a reprezentat.

Strategia de transferuri a lui Dinamo ar fi bazată pe aducerea jucătorilor străini, întrucât aceştia încă ar fi dispuşi să vină, spunea Mario Nicolae.

„Îmbucurător este faptul că sunt jucători din străinătate care vor să vină la Dinamo şi în condiţiile actuale. Ceea ce înseamnă că Dinamo are greutate imensă, se confirmă că brandul acesta uriaş nu va muri niciodată. Totuşi, anul acesta va fi şi mai dificil, poate el va fi cel mai negru din istorie. Trebuie să construieşti pe lipsuri mari”, a declarat directorul sportiv al ”câinilor”, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştiddbmario nicolaealemaotransferuri dinamo 

viewscnt
Articole similare