Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dinamo nu are nicio şansă". Helmuth Duckadam nu are milă de rivali, pe care îi vede retrogradaţi! Pericolul din spatele planurilor din Liga 1

"Dinamo nu are nicio şansă". Helmuth Duckadam nu are milă de rivali, pe care îi vede retrogradaţi! Pericolul din spatele planurilor din Liga 1

Dinamo București

Comentarii

Helmuth Duckadam nu-i dă nicio şansă de salvare de la retrogradare lui Dinamo, dacă totul se va juca pe teren. Fostul preşedinte de imagine de la FCSB a vorbit şi despre formatul Ligii 1, cu 16 sau 18 echipe.

Dinamo e pe locul 13 în Liga 1, cu 21 de puncte, dar cu patru meciuri în minus faţă de echipele de faţă, iar Helmuth Duckadam e de părere că rivalii nu au nicio şansă de salvare:

"Da, cred că nu are nicio şansă. Dacă sezonul se joacă şi nu se iau nişte măsuri aberante joi, probabil că retrogradează. Eu sper să se încheie pe teren (n.r. - campionatul). Eu nu sunt de acord deloc să se mărească la 18 echipe sau 16, a declarat Helmuth Duckadam. 

Joi, Liga Profesionistă de Fotbal organizează Adunarea Generală a celor 14 cluburi membre la sediul său din Liga 1, în cadrul căreia se vor discuta perspectivele acestui final de sezon. 

"Dacă vom mări campionatul, şi sumele de bani se vor diminua, deci vor fi mai puţini din drepturile TV. Nu o să fie atât de mulţi şi buni, pentru că o să mai plece anul ăsta jucători care sunt buni. Şi mă uit la echipele care joacă play-off-ul în Divizia B, fiecare are nevoie de cel puţin cinci, şase jucători pentru a face faţă în Divizia A. De unde iei aceşti jucători? 

Inclusiv echipele care au fost susţinute de primării, în această pandemie şi primăriile au probleme de buget... Nu o să mai poată să suporte acei bani pe care i-au dat până acum", a mai spus fostul preşedinte de imagine al FCSB. 

 

Afla mai multe despre: helmuth duckadamfcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare