Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dinamo nu e echipă de retrogradare!” Puljic, după succesul cu Hermannstadt: ”Ne-am schimbat mentalitatea”

”Dinamo nu e echipă de retrogradare!” Puljic, după succesul cu Hermannstadt: ”Ne-am schimbat mentalitatea”
Comentarii

Dinamo a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Ligii I. Pentru dinamovişti este a patra victorie consecutivă.

Golurile au fost marcate de Paul Anton, în minutele 34 şi 90+3, ambele reuşite fiind din penalti.

Primul penalti a fost acordat pentru un fault al lui Stoica la Mihaiu, fază în urma căreia Stoica a fost eliminat. Al doilea penalti a fost acordat pentru un fault al lui Belu la Fabbrini.

”Este perfect! După 12, 13 meciuri fără victorie, după o perioadă dificilă, era foarte greu să ne aşteptăm să câştigăm patru meciuri la rând, dar am reuşit şi acum am realizat câteva lucruri mai bune pentru noi” a spus Ante Puljic, la finalul partidei.

”Mai avem două meciuri, cu o victorie vom rămâne în prima ligă.  Vrem să dăm tot ce avem mai bun, să jucăm bine în ultimele două meciuri şi dacă se poate să obţinem două victorii. Echipa şi-a schimbat atitudinea, suntem mai compacţi pe teren, alergăm mai mult şi cred că asta a făcut diferenţa în echipa noastră. Muncim mai mult acum şi avem şi rezultate. Cred că echipa aceasta, echipa noastră, Dinamo, nu este o echipă de retrogradare şi cred că toată lumea ştie asta.” a mai spus experimentatul fundaş al ”câinilor”.

Dinamo s-a salvat matematic de la retrogradare după victoria cu FC Hermannstadt. Formaţia lui Uhrin mai are două meciuri la dispoziţie pentru a evita şi barajul.

Afla mai multe despre: puljicdinamo 

viewscnt
Articole similare