Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo nu e sigură de baraj. Scenariul HORROR prin care campioana României poate rata calificarea în faza următoare a Ligii Campionilor

Dinamo nu e sigură de baraj. Scenariul HORROR prin care campioana României poate rata calificarea în faza următoare a Ligii Campionilorgalerie foto

Handbal

Comentarii

Dinamo a obţinut o nouă victorie extrem de importantă în grupele Ligii Campionilor, 27-26, în faţa celor de la Kadetten, iar acum este tot mai aproape de calificarea în barajul pentru optimile de finală ale competiţiei.

Deşi, la prima vedere, Dinamo pare calificată în faza următoare, calculele ne arată că echipa lui Constantin Ştefan nu este sigură, deocamdată, de prezenţa în barajul pentru optimi. Campioana României mai are de disputat trei partide în grupa sa din Liga Campionilor, cu Kristianstad, cu Medvedi şi cu GOG.

În cazul în care Dinamo ar pierde toate cele trei meciuri pe care le mai are de jucat, GOG s-ar impune în trei dintre cele patru partide rămase de disputat, iar Wisla ar obţine victorii pe linie în cele patru etape, campioana României ar rata calificarea la baraj.

În urma unui asemenea scenariu, GOG ar ocupa prima poziţie în clasament, cu 14 puncte, şi ar fi urmată de Wisla, cu 13 puncte, şi de Dinamo, cu 12 puncte.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare