Experiențe împreună.
You are here:

Dinamo nu-l mai susţine pe Răzvan Burleanu la preşedinţia FRF, ci pe Ionuţ Lupescu | "Este un moment important pentru viitorul fotbalului românesc"

Dinamo nu-l mai susţine pe Răzvan Burleanu la preşedinţia FRF, ci pe Ionuţ Lupescu | "Este un moment important pentru viitorul fotbalului românesc"

Fotbal intern

Ionuţ Negoiţă a declarat, luni, că gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare îi va acorda sprijin lui Ionuţ Lupescu la alegerile pentru preşedinţia FRF, deşi a semnat o adeziune de susţinere a actualului şef de la Casa Fotbalului, Răzvan Burleanu.

"Este un moment important pentru viitorul fotbalului românesc şi trebuie să fac câteva precizări legate de poziţia clubului Dinamo referitor la alegerea noului preşedinte al FRF. Este adevărat că iniţial, adică înainte ca Ionuţ Lupescu să-şi anunţe candidatura pentru această funcţie, clubul Dinamo a semnat o hârtie de susţinere a candidaturii actualului şef al FRF, dar în noul context îmi exprim susţinerea deplină pentru candidatura lui Ionuţ", a zis Ionuţ Negoiţă pentru Gazeta Sporturilor.

Întrebat despre motivul care l-a făcut să-şi schimbe alegerea, Negoiţă a detaliat: "Motivele sunt simple şi evidente: pe lângă capacităţile extraordinare manageriale ale acestuia dovedite la cel mai înalt nivel, consider că Lupescu este un om cu care întreaga suflare fotbalistică în mod general, dar cea dinamovistă în mod special, se identifică şi în care îşi pune speranţele pentru o evoluţie sănătoasă a acestui fenomen în viitor". 

Comentarii
viewscnt
Articole similare
EDITORIAL Silviu Tudor Samuilă | Scheletele din spatele casei lui Burleanu

Ionuţ Lupescu o să câştige alegerile FRF din primul tur, lejer. Este un zvon care circulă din ce în ce mai intens prin lumea fotbalului şi care, într-o oarecare măsură ar explica felul în care şi-a dus campania Răzvan Burleanu în ultima lună. Acţiunile actualului preşedinte FRF nu sunt cele ale unui om sigur pe cele peste două sute de adeziuni cu care se lăuda pană de curând.