Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo nu se opreşte! Echipa lui Stoican doreşte încă un jucător de la Academica Clinceni

Dinamo nu se opreşte! Echipa lui Stoican doreşte încă un jucător de la Academica Clinceni
Comentarii

Dinamo vrea să se întărească în această iarnă şi a mai pus ochii pe un jucător de la Academica Clinceni.

Răzvan Patriche este primul transfer pe care l-a efectuat Dinamo, după ce a ajuns la înţelegere cu fostul jucător de la Clinceni. Acum, echipa din Ştefan cel Mare vrea să profite de situaţia ilfovenilor şi a pus ochii pe Denis Ventura, mijlocaşul slovac al Academicii în vârstă de 26 de ani, potrivit Fanatik

Dinamo vrea să îl aducă liber de contract, după ce fotbalistul a decis să nu se prezinte la reunirea echipei, el dorind să schimbe clubul în această perioadă de transferuri. La Clinceni sunt probleme financiare grave şi există mai multe incertitudini. 

Denis Ventura cunoaşte bine fotbalul românesc. Fotbalistul a fost adus de gruparea ilfoveană în primul eşalon al fotbalului românesc în ianuarie 2020, de la Sered, club din Slovacia. În actualul sezon, mijlocaşul a evoluat în 15 partide, a marcat două goluri şi a oferit 3 pase decisive.

De asemenea, la Dinamo a început curăţenia, iar Iuliu Mureşan a anunţat în exclusivitate pentru TelekomSport că de la echipă vor pleca mai puţin de 15 jucători. Până în acest moment, de la echipa din Ştefan cel Mare au plecat: Andre Pinto, Petar Gluhakovic, Mihai Neicuţescu, Cătălin Itu şi Tomas Vestenicky.

Declaraţiile lui Iuliu Mureşan

”Vor pleca jucători, câţiva, mai puţin de 15. Steliano Filip are contract încă un an şi jumătate şi sper să rămână. E un jucător cu spirit, cu determinare, noi putem să schimbăm situaţia cu jucători de acest gen. Deian Sorescu e tot la fel. Situaţia e foarte grea, putem ieşi din ea doar cu jucători cu mare caracter”, a spus Iuliu Mureşan, în exclusivitate, pentru TelekomSport. 

Afla mai multe despre: dinamo-clinceni-ventura 

viewscnt
Articole similare