Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, pe urmele unui fost campion din Liga I! Jucătorul este liber de contract

Dinamo, pe urmele unui fost campion din Liga I! Jucătorul este liber de contract

Superliga

Comentarii

Dinamo caută să îşi întârească faza defensivă şi ar fi intrat în negocieri cu fundaşul dreapta Andrei Peteleu (28 de ani), care este liber de contract.

Pe postul de fundaş dreapta la Dinamo este doar Deian Sorescu, căpitanul „câinilor”, care chiar dacă dă randament, are nevoie şi de o rezervă pe măsură, având în vedere programul aglomerat din Liga I.

Conform surselor Gsp.ro., Dinamo ar fi intrat în negocieri cu Andrei Peteleu, fostul jucător de la CFR Cluj. Peteleu a câştigat două titluri alături de CFR Cluj, în anul 2018 şi în 2019.
După experienţa din Gruia, Peteleu a semnat cu Sheriff Tiraspol, formaţie din Moldova. Fundaşul este, acum, liber de contract!

  • 11 meciuri a bifat Peteleu în acest sezon pentru gruparea din Tiraspol
  • 350.000 de euro este cota lui Andrei Peteleu, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com

DINAMO SPERĂ LA PLAY-OFF

Dinamo este pe locul 9 în clasament, cu 25 de puncte. „Roş-albii” s-au impus, aseară, cu scorul de 1-0, în meciul cu UTA Arad.

Gane şi-a felicitat jucătorii pentru cele trei puncte obţinute şi a spus că s-au apărat foarte bine în repriza a doua, când UTA a pus presiune.
Sunt foarte bucuros, felicit jucătorii pentru spiritul lor din această seară, pentru că a fost un meci de luptă. În a doua repriză ne-am apărat foarte bine, cu toate că ei au pus o presiune foarte mare pe noi. Sunt trei puncte foarte mari, în condiţiile în care e foarrte greu să joci fotbal pe un gazon aşa de rău. Nu înţeleg, e un stadion superb, dar gazonul lasă de dorit. Urmează meciurile cele mai tari din acest sezon, mai ales că sunt derbyurile cu FCSB", a spus Ionel Gane, antrenorul echipei, după meci.

Dinamo are meci importantă în următoarea etapă, derby-ul cu FCSB. Meciul se joacă miercuri, de la ora 20:45. Iar sâmbătă, „câinii” se vor duela cu Universitatea Craiova, pe stadionul „Ion Oblemenco”, de la ora 21:00.

Afla mai multe despre: dinamo andrei peteleu 

viewscnt
Articole similare