Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo plănuieşte să aducă un psiholog la echipă. Ce spune Torje: ”Poate vine şi înnebuneşte. Nu ştie cum e să pierzi multe meciuri la rând”

Dinamo plănuieşte să aducă un psiholog la echipă. Ce spune Torje: ”Poate vine şi înnebuneşte. Nu ştie cum e să pierzi multe meciuri la rând”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a rămas fără victoria din a treia etapă de campionat, după ce a pierdut duelul cu FC Voluntari, scor 1-2.

Dinamo a pierdut primul meci din turul returului sezonului regular, scor 1-2, în deplasare, împotriva lui FC Voluntari. Pentru ”câini” a fost al 13-lea meci consecutiv în Liga 1 fără victorie.

Voluntari era una dintre singurele echipe învinse de Dinamo în actuala stagiune, alături de Academica Clinceni, însă echipa din Ştefan cel Mare nu a putut replica rezultatul din debutul sezonului, în ciuda faptului că ar trebui să aibă un lot mult mai puternic.

Ambele victorii ale ”câinilor” au venit înaintea ridicării interdicţiei la transferuri, iar Mircea Rednic nu a putut până acum să scoată maxim din fotbaliştii pe care îi are la dispoziţie.

După un nou meci fără victorie, Gabi Torje a recunoscut că jucătorii sunt la pământ psihic şi că moralul este foarte scăzut în tabăra echipei din Ştefan cel Mare.

Ce spune Torje de planurile lui Dinamo de a duce un psiholog la echipă

Întrebat despre venirea unui psiholog la echipă, Gabi Torje a glumit că poate acesta va înnebuni şi a afirmat că nu ar avea cu ce să îi ajute pe ”câini” la momentul actual.

Cred că avem un blocaj psihic, pentru că fizic, tehnic suntem pregătiţi, avem jucători de valoare, dar blocajul psihic intervine atunci când mai multe etape nu reuşeşti să acumulezi puncte.

Poate vine şi înnebuneşte psihologul! Nu-l aducem acum. Psihologul ştie depre viata, aici este altceva, este sport, nu ştiu cât ar putea să te ajute un psiholog despre fotbal, nejucând sau nefăcând sport în viaţa lui ca să ştie care este sentimentul de a pierde mai multe meciuri la rând sau sentimentul de a câştiga anumite trofee.

Nu este nici prima şi nici ultima oară când de ziua mea voi pierde un meci sau voi câştiga, mai important e că am lângă mine persoanele dragi sănătoase.

Cred că în momentul acesta nu trebuie să ne mai gândim la bani, cu toate că sunt necesari, avem nevoie, este o criză mondială şi toată lumea are nevoie de bani”, a declarat Gabi Torje.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare