Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo poate schimba din nou antrenorul! Anunţul făcut de Mulţescu: "Nu cred că mai am puterea să mai continui"

Dinamo poate schimba din nou antrenorul! Anunţul făcut de Mulţescu: "Nu cred că mai am puterea să mai continui"
Comentarii

Antrenorul lui Dinamo Bucureşti, Gheorghe Mulţescu, a anunţat că e dispus să renunţe la postul pe care-l ocupă, la finalul înfrângerii cu Academica Clinceni, scor 3-1.

Gigi Mulţescu, pregătit să renunţe la banca lui Dinamo

Actualul principal din "Ştefan cel Mare", Gheorghe Mulţescu, e aproape să renunţe. Tehnicianul simte că nu mai are puterea de a continua pe banca lui Dinamo şi a lăsat de înţeles că va discuta cu oficialii echipei în privinţa viitorului său pe bancă. 

”Nu cred că mai am puterea să mai continui. Mă gândesc să mă pun la dispoziţia conducerii, să vedem ce vor. Vom vorbi acum, mâine, poimâine. Pe lângă faptul că am primit trei goluri foarte ciudate, din cornere şi lovituri libere, lucrurile n-au stat cum trebuie.

Trăiesc o senzaţie, nici nu găsesc cuvintele. Mă simt inutil, poate n-am făcut ce trebuia să fac. Cu toate că m-am confruntat cu multe situaţii de-a lungul carierei, dar acum mi-e tare greu, e foarte ciudat. Poate cineva mai pregătit, mai inspirat, poate face altceva. Nu vreau să dau bir cu fugiţii, dar mi-e foarte greu”, a declarat Gigi Mulţescu.

Inclusiv anumiţi fotbalişti l-au dezamăgit pe Mulţescu, cel care e pregătit să se sacrifice, pentru ca echipa să se redreseze: ”De câţiva jucători sunt foarte dezamăgit. De-asta am şi făcut schimbări. Dar dacă n-ai execuţii, e greu. Meciul pe care l-am pierdut la Cluj a contat foarte mult. Sunt acte de indisciplină care nu sunt în regulă, eu n-am ştiut. Sunt lucruri care nu sunt normale. E bine să analizăm şi să luăm cea mai bună decizie, pentru binele clubului”, a adăugat antrenorul lui Dinamo Bucureşti. 

În urma înfrângerii cu Academica Clinceni, Dinamo e pe locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte, cu cinci mai multe decât ocupanta ultimului loc, Poli Iaşi. 

VIDEO | S-a terminat finala pentru play-off-ul Ligii 1! Ştim toate cele şase echipe calificate

 

Afla mai multe despre: gheorghe multescudinamodinamo bucurestiantrenor dinamo 

viewscnt
Articole similare