Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo - Poli Iaşi, finala Cupei României?! După FCSB, şi Sepsi riscă să fie exclusă. Prima reacţie a lui Leo Grozavu: "Nici nu vreau să mă gândesc!"

Dinamo - Poli Iaşi, finala Cupei României?! După FCSB, şi Sepsi riscă să fie exclusă. Prima reacţie a lui Leo Grozavu: "Nici nu vreau să mă gândesc!"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Leo Grozavu, antrenorul echipei Sepsi OSK, nu se teme de eliminarea formaţiei covăsnene din Cupa României. La fel ca în cazul celor de la FCSB, şi Sepsi a utilizat un jucător suspendat, în prima manşă a semifinalei cu Poli Iaşi, astfel că riscă să fie exclusă din competiţie.

Rachid Bouhenna a luat cartonaş galben în partidele din optimile şi sferturile Cupei României, iar apoi a fost integralist în victoria cu Poli Iaşi, scor 5-1, deşi era suspendat.

"Nu îmi este teamă, pentru că eu cred că, dacă s-ar fi întâmplat lucrul ăsta, trebuia să se dea o decizie până în momentul de faţă. Şi la masa verde, dacă pierdem primul joc, ce se întâmplă? Am câştigat al doilea meci cu 3-0, dacă pierdem primul meci cu 3-0, ce facem? Ne prezentăm la Iaşi să jucăm prelungiri? Ar fi o dezamăgire, dar nici nu vreau să mă gândesc la lucrul ăsta", a declarat antrenorul celor de la Sepsi, Leo Grozavu.

Sepsi OSK a învins Chindia Târgovişte, scor 2-0, în play-out-ul Ligii I

Formaţia Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Chindia Târgovişte, în etapa a IX-a a play-out-ului Ligii I. Golurile au fost marcate Karanovic '43 şi Safranko '85.

"La câte s-au scris în ultima săptămână despre noi, a fost destul de greu de gestionat. Dar echipa a răspuns bine, am avut două jocuri în care s-a demonstrat că dezinformările şi intoxicarea pe care le-au făcut presa nu au fost adevărate. Dar ne-am obişnuit. Trăim în România şi ne obişnuim şi cu astfel de lucruri.

Astăzi nu pot să spun că am făcut o partidă extraordinară, dar am gestionat foarte bine momentele de joc. Mă bucur că am câştigat, am marcat două goluri, ne-am mai creat şi alte situaţii de a marca, am fost destul de siguri în apărare... una peste alta, sunt foarte mulţumit.

E o linişte aparentă. În acest playout, în momentul în care câştigi 2-3 jocuri la rând, abia atunci poţi să spui că ai mai multă linişte. Pe măsură ce etapele trec, sigur că poţi să spui că eşti mai liniştit. În niciun caz noi nu putem fi liniştiţi. Mai sunt 5 jocuri, 15 puncte puse în joc, nu e încă o situaţie foarte clară pentru noi.

E mult efort, dar ne-am asumat şi o să mergem până la capăt pe ambele fronturi", a mai spus Grozavu.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare