Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo pregăteşte un transfer ”galactic”! Un fost portar de la Real Madrid este aproape să ajungă în ”Groapă”

Dinamo pregăteşte un transfer ”galactic”! Un fost portar de la Real Madrid este aproape să ajungă în ”Groapă”
Comentarii

Cătălin Straton (30 de ani) este în acest moment singurul portar cu experienţă de la Dinamo. Goalkeeper-ul s-a accidentat la pauza meciului cu Chindia Târgovişte, pierdut de ”câini” cu 0-1, iar Cosmin Contra îi caută înlocuitor.

Tehncianul lui Dinamo nu a stat prea mult pe gânduri şi a găsit o soluţie. Potrivit Pro Sport, antrenorul roş-albilor a pus ochii pe Jesus Fernandez, de la Sepsi Sfantu Gheorghe. Fernandez a fost adus de covăsneni liber de contract de la CFR Cluj.

Jesus Fernandez a apărat la Real Madrid în sezonul 2013-2014, când a prins două partide în La Liga, în tricoul ”Los Blancos”. Ediţia respectivă a fost una istorică pentru trupa de pe Santiago Bernabeu, madrilenii câştigând pentru a zecea oară Liga Campionilor.

Jesus Fernandez a mai fost legitimat până acum la Real Madrid Castilla, Cultural Leonesa, Panetolikos GFS, Levante UD, CFR Cluj, CD Numancia, Cadiz CF, Granada CF şi Sepsi Sfantu Gheorghe.

Adam Nemec, Janusz Gol, Vlad Achim, Isma Lopez, Borja Valle şi Alexander Gonzalez sunt cei şase jucători care au fost transferaţi de Dinamo în această vară.

Afla mai multe despre: dinamoreal madrid 

viewscnt
Articole similare