Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, pregătită pentru un nou meci mare în Liga Campionilor: ”Sperăm că ne vom ridica la înălţime”

Dinamo, pregătită pentru un nou meci mare în Liga Campionilor: ”Sperăm că ne vom ridica la înălţime”

Handbal

Comentarii

Alb-roşii se vor deplasa în Spania pentru partida contra celor de la Ademar, din Liga Campionilor, partidă transmisă în direct de Telekom Sport 2, sâmbătă de la ora 20:30.

Dinamoviştii au câştigat în primul meci pe teren propriu contra campioanei  Norvegiei, Elverum, scor 26-24, iar sâmbătă aceştia speră să producă o nouă surpriză.

”Leon este o echipă care îşi propune să iasă din grupe, acelaşi lucru ne-am propus şi noi, dar s-a dovedit din prima etapă că este o grupă echilibrată, orice punct luat pe terenul contracandidatelor, în deplasare, este un pas înainte. Aţi văzut că Leon a facut egal la Cocks şi orice punct câştigat în Spania ne dă un avantaj, coroborat cu victoriile de pe teren propriu. Am făcut câteva vizionări, au o apărare destul de agresivă, sperăm să avem un joc bun la semicerc, în spatele lor, să îi surprindem cu apariţii ale jucătorilor fără minge în spatele apărării. Să nu mai ratăm atât de mult pentru că ratăm din situaţii clare şi, nu în ultimul rând, pentru o victorie cel mai important este să avem o defensivă foarte agresivă”, a declarat Ştefan Constantin, antrenorul lui Dinamo.

Dan Savenco, pivotul dinamvoiştilor, îi cunoaşte foarte bine pe spaniolii de la Ademar. Acesta a evoluat în 2011 în campionatul spaniol, pentru Balonmano Antequera:

”Am jucat şi în Spania, îi ştiu destul de bine ce înseamnă handbalul spaniol, ştim ce a însemnat Adelmar la nivel european. Acum să sperăm că şi noi ne vom ridica la înălţime. Şi ei, în prima etapă, au făcut egal în Finlanda. Un avantaj că joacă acasă, orice echipă care joacă acasă are un mic avantaj, dar asta nu înseamnă că ne vom da bătuţi, nu înseamnă că nu vom merge acolo să câştigăm. Vrem să aducem a doua victorie în Champions League şi să ne bucurăm şi să demosntrăm că totuşi suntem o echipă puternică”, a declarat Savenco.

Dinamo face parte din Grupa D, grupă din care mai fac parte Wisla Plock, Ademar, Cocks, Elverum şi Thun.

Afla mai multe despre: handbaldinamoliga campionilorademar 

viewscnt
Articole similare