Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, prima echipă care a ieşit din cantonament. Mihalcea: ”A fost atipic”. Veste excelentă pentru fani: ”Eram convins că se va rezolva”. EXCLUSIV

Dinamo, prima echipă care a ieşit din cantonament. Mihalcea: ”A fost atipic”. Veste excelentă pentru fani: ”Eram convins că se va rezolva”. EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dinamo este prima echipă care a ieşit din cantonament, acolo unde petrecut ultimele două săptămâni. Adi Mihalcea susţine că a fost un cantonament atipic, dar a lucrat fizic la fel de intes ca într-o stagiu normal de pregătire.

Dinamoştii au terminat cantonamentul pe care l-au avut după încheierea stării de urgenţă. Adi Mihalcea spune că a fost un cantonament atipic, mai ales că a fost nevoit să lucreze cu jucătorii pe grupuri, pentru a respecta protocolul impus de autorităţi.

”(A fost cel mai greu cantonament) N-a fost cel mai greu... a fost atipic. Ca şi consistenţă a antrenamentelor şi a zileor de lucru, nu. Dar atipic, vine după o perioadă de două luni de activitate redusă sportivă şi pentru că a trebuit să facem în grupuri şi nu am putut să lucrăm cu toată echipa. Toate zilele au fost destul de solicitante. Ultima zi a decurs normal, cu antrenamente de cantonament”, a declarat Adi Mihalcea pentru Telekom Sport.

Adi Mihalcea, veste foarte bună pentru fanii lui Dinamo

Antrenorul lui Dinamo a avut în această perioadă şi o altă bătaie de cap. Mai mulţi jucători erau în ultima parte a contractului şi situaţia lor era incertă. Printre ei, Mrzljak, Fabbrini, Montini şi Puljic - care sunt jucători esenţiali pentru Dinamo. Adi Mihalcea susţine că şefii clubului au reuşit să rezolve situaţia şi au prelungit contractele tuturor jucătorilor:

”Eram ferm convins că se va rezolva, drept dovadă lucrurile stau bine în momentul de faţă. (Sunt rezolvaţi toţi?) Da”, a mai spus Adi Mihalcea pentru Telekom Sport.

Dinamo, amical cu rivala Rapid?

Primul amical pe care jucătorii lui Adi Mihalcea l-ar putea susţine este cu rivala Rapid, aflată în bătălie pentru promovarea în Liga 1. Antrenorul lui Dinamo a recunoscut discuţiile, dar spune că amicalul depinde de noul protocol pe care îl vor stabili autorităţile. În funcţie de acesta, meciul se va juca sau nu:

”Despre amical cu Rapid. Sunt vorbe, dar nu momentan nu ştim nimic până când nu se decide, astăzi sau mâine, noile regulile, noul protocol. Numai în funcţie de ceea ce se va întâmpla după ce se va stabili noul protocol”, a mai spus Adi Mihalce.

Afla mai multe despre: adi mihalcea 

viewscnt
Articole similare