Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, probleme fără sfârşit! Fotbalistul a refuzat să facă deplasarea la Sibiu şi vrea să rupă contractul cu "câinii"

Dinamo, probleme fără sfârşit! Fotbalistul a refuzat să facă deplasarea la Sibiu şi vrea să rupă contractul cu "câinii"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo pare că se confruntă cu probleme interminabile. Clubul din Ştefan cel Mare se află într-o situaţie extrem de delicată, din punct de vedere financiar şi sportiv, dar a mai primit o veste proastă.

O nouă plecare de la Dinamo! A refuzat să facă deplasarea la Sibiu şi vrea să-şi rezilieze contractul

Mai mulţi jucători din "valul" spaniol adus de Pablo Cortacero şi acoliţii săi au plecat de la Dinamo, ca urmare a situaţiei financiare precare şi a promisiunilor neonoratele acestora, dar probleme nu s-au terminat. Potrivit site-ului doardinamo.ro, un alt jucător se pregăteşte să plece din Ştefan cel Mare.

Este vorba despre portarul Tomas Mejias (31 de ani). Goalkeeperul spaniol s-a săturat de incertitudinea de la club, care nu l-a plătit de când a semnat contractul, şi vrea să plece. Sursa citată scrie că Tomas Mejias, fotbalist crescut la Real Madrid, a refuzat să facă deplasarea la Sibiu, pentru meciul lui Dinamo cu FC Hermannstadt, şi vrea să-şi rezilieze contractul cu echipa alb-roşie.

Astfel, la meciul cu Hermannstadt poarta lui Dinamo va fi apărată de tânărul Mihai Eşanu (22 de ani), portar crescut în Ştefan cel Mare

Până acum, Aleix Garcia, Borja Valle, Isma Lopez, Rene Hinojo şi Alexander Gonzalez au plecat deja de la Dinamo din cauza situaţiei în care se află clubul.

Afla mai multe despre: dinamoplecaretomas meijascontract 

viewscnt
Articole similare