Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, reacţie virulentă după scandalul de la Sfântu Gheorghe: "Sepsi să se mute în Ungaria! Nu îi ţine nimeni aici!" Tirada lui Alexandru David

Dinamo, reacţie virulentă după scandalul de la Sfântu Gheorghe: "Sepsi să se mute în Ungaria! Nu îi ţine nimeni aici!" Tirada lui Alexandru David

Superliga

Comentarii

Preşedintele lui Dinamo, Alexandru David, a replicat dur după ce oficialii clubului Sepsi au cerut să se ia măsuri dure în urma scandărilor cu tentă xenofobă ale ultraşilor roş-albi.

Clubul din Sfântu Gheorghe îşi doreşte ca Dinamo să fie depunctată, dar nu se rezuma aici. Delegatul lui Sepsi, Janos Bokor, i-a acuzat în mod direct pe roş-albi de jocuri de culise, cu scopul de a ajunge în play-off.


"Nu sunt de acord să merg la Sfântu Gheorghe şi să se strige "Ţiganii, ţiganii", până când ieşim din oraş.

Dacă nu sunt de acord cu Constituţia României, să se mute în Ungaria, nu ii tine nimeni aici! Nu poţi să nu respecţi articolul 1 din Constituţie. Domnul Bokor vorbeste de scandări când tot stadionul e plin de steagurile Ţinutului Secuiesc.

Sunteţi la mâna voastră, nu vă opreşte nimeni să mergeţi în play-off. De ce sunteţi preocupati să vă căutaţi alibiuri?

Tu reprezinţi o echipă făcută în nişte laboratoare şi ai neobrăzarea să spui că au rămas lanţurile la Dinamo!?

Până la urmă ce finanţează guvernul Ungariei? Patriotismul şi dragostea de ţară a acestei etnii. Şi noi îi aplaudăm pentru asta. Dar eu când fac o declaraţie că trebuie să respectăm legile ţării şi că nu vreau să am nevoie de paşaport ca să merg acolo îmi ziceţi că de ce nu sunt politically correct? De ce nu judecăm cu aceleaşi unităţi de măsură? [...]

Cum e posibil ca tot stadionul să fie plin de steagurile Ţinutului Secuiesc!? Nu se fac controale. E un simbol interzis la adunări publice. Ceea ce se întâmplă pe un stadion e adunare publică.

Sunteţi obligaţi să vă controlaţi şi propriii spectatori! De descălţaţi numai suporterii oaspeţilor? La orice acţiune există reacţiune.

Patronul celor de la Sepsi nu merită angajaţii pe care îi are. Este extrem de deschis, extrem de cooperant. Vrea să te ajute indiferent ce problemă ai. Iar cei de lângă el caută să facă scandal, tensiune"
, a declarat Alexandru David la ProX.

Afla mai multe despre: sepsidinamoalexandru david 

viewscnt
Articole similare