Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, refuzată de străinii pe care voia să-i transfere: "Nimeni nu mai vrea". Noul oficial dă o veste bună: "Sunt discuţii"

Dinamo, refuzată de străinii pe care voia să-i transfere: "Nimeni nu mai vrea". Noul oficial dă o veste bună: "Sunt discuţii"

Dinamo București

Comentarii

Marius Adrian Nicolae este noul manager sportiv al lui Dinamo, iar oficialul a vorbit despre munca din club şi nu a evitat criticile pentru Pablo Cortacero.

Marius Adrian Nicolae a oferit detaliile venirii sale la Dinamo şi a susţinut că DDB îşi continuă munca de convingere cu actualii jucători din lot: "Vorbim despre Dinamo, cel mai mare club din România, cu suporteri minunaţi, cu DDB. Nu ai cum să stai acasă, să nu vii, să nu dai o mână de ajutor. Prin experienţa mea încerc să ajut prin redresarea situaţiei. E o discuţie mai veche, e a cincea oară când a fost vorba să revin la Dinamo. Într-un final, echipa DDB şi clubul Dinamo au avut încredere în mine şi sper să nu dezamăgesc. 

La nivel mental nu e o situaţie prea bună, băeţii îşi doresc să rămână, chiar dacă văd că negativismul e promovat. Să ştiţi că situaţia nu e chiar aşa. Băieţii îşi doresc să rămână. Putea pleca precum spaniolii, cei care au plecat. Se fac paţi rapizişi buni, în sensul de a rezolva problemele. Sunt discuţii cu băieţii care vor să rămână, cu suporterii minunaţi. Să se ajungă la nişte acorduri şi să se plătească banii la zi", a declarat oficialul dinamovist. 

"Ne lovim de refuzuri din străinătate. Nimeni nu mai vrea la Dinamo"

Marius Adrian Nicolae a criticat conducerea spaniolă de la Dinamo şi a recunoscut că străinii evită să se transfere în "Ştefan cel Mare", din cauza imaginii din ultimele luni: "Conducerea... Ce conducere să existe? Managementul spaniol a eşuat de când a venit. Oamenii au venit şi ne-au subestimat ca ţară şi ca naţie. Au crezut că vin în România, ne învaţă cum să mâncăm, cum să ne îmbrăcăm, cum să jucăm fotbal. Înţeleg că ei veneau săptămânal şi vorbeau despre nişte cifre... Vorbeau despre milioane. Cuvântul de ordine era minciunea. Se vorbea despre 10-15 milioane de euro. 

Clar avem nevoie şi de jucători. Încercăm să ne mişcăm repede. Urmărim jucători, dar aici e o altă problemă. Moştenim ce au făcut spaniolii în aceste şase luni. Ne lovim de refuzuri din străinătate. Nimeni nu mai vrea la Dinamo. Cu un click afli orice. Va fi o muncă titanică, dar Dinamo nu moare. Putem merge înainte", a mai spus noul membru al "haitei".  

Membru DDB, Marius Adrian Nicolae a fost manager sportiv la Universitatea Cluj şi la Petrolul Ploieşti, iar în străinătate a activat la clubul chinez Guangzhou R&F.

Marius Adrian Nicolae a avut un rol important în perioada în care Petrolul Ploieşti a câştigat Cupa României după o pauză de 18 ani în România şi a ajuns, de două ori consecutiv, până în play-off-ul Europa League.

Afla mai multe despre: marius adrian nicolaedinamodinamo chindia 

viewscnt
Articole similare