Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo riscă să piardă şi mai mulţi jucători dacă nu îşi rezolvă problemele financiare: ”Există incertitudinea asta şi nu e simplu, e stresant”

Dinamo riscă să piardă şi mai mulţi jucători dacă nu îşi rezolvă problemele financiare: ”Există incertitudinea asta şi nu e simplu, e stresant”

Dinamo București

Comentarii

Lotul lui Dinamo s-a reunit în zilele trecute, iar, miercuri, ”câinii” au efectuat vizita medicală.

Lotul lui Dinamo s-a reunit înaintea următorului sezon, dar problemele financiare continuă la club. Mai mulţi jucători au depus memorii pentru a îşi recupera restanţele de la echipă, iar banii produşi de DDB nu sunt de ajuns pentru administrarea clubului.

După haosul creat de Cortacero, Dinamo încă simte urmările şi nu pare să îşi poată reveni, cel puţin din punct de vedere financiar. Însă, pe lângă jucătorii ce doresc să îşi recupereze banii munciţi, mai sunt şi cei care chiar ţin la club şi care sunt dispuşi să continue, indiferent aproape de condiţii, printre care şi portarul Eşanu.

Dinamo riscă să piardă şi mai mulţi jucători dacă nu îşi rezolvă problemele financiare

După vizita medicală, internaţionalul nostru de tineret a dezvăluit că nu se lasă afectat de problemele din afara gazonului. Deşi a recunoscut că acestea adaugă un stres în plus, tânărul portar doreşte să meargă înainte cu Dinamo.

”Ne gândim să nu mai trecem prin ce am trecut sezonul trecut. Da, dacă sunt de mai mult timp îmi cunosc şi colegii mai tineri Mai sunt de venit, da. După cum ştiţi, sunt câteva absenţe şi îi aşteptăm să vina.

Ne-a spus să începem pregătirea, să ne antrenăm bine şi în zilele viitoare va încerca să vorbească cu cei din DDB să vadă cum se vor rezolva problemele. Pentru mine nu contează lucrurile acestea şi încerc să mă antrenez sută la sută indiferent ce s-ar întâmpla.

Vă daţi seama că n-ai nici cum să te gândeşti că nu este totul bine şi să te gândeşti că orice s-ar întâmpla există incertitudinea asta şi nu e simplu, e stresant, vă daţi seama, că nu e ca şi cum n-ar fi nimic. Bine că n-a venit aşa deodată, dar de la an la an e din ce în ce mai greu.

E urât, vă daţi seama, pentru toţi suporterii dinamovişti. Este urât cum zice toată lumea, cred că suntem prima echipă care organizăm Euro şi nu suntem . E foarte, foarte urât, dar favorita mea este Portugalia”, a declarat Mihai Eşanu.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştimihai eşanuddbprobleme financiare dinamo 

viewscnt
Articole similare