Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo riscă să se destrame în aceasă iarnă: ”Jucătorii vor pleca în continuare”

Dinamo riscă să se destrame în aceasă iarnă: ”Jucătorii vor pleca în continuare”

Superliga

Comentarii

Dinamo s-ar putea destrăma în această iarnă, crede Adi Mihalcea. Jucătorii sunt nemulţumiţi de faptul că n-au fost plătiţi în acest sezon şi mulţi se gândesc să plece.

De la Dinamo au plecat deja Rene Roman, Borja Valle şi Isma Lopez şi ar putea urma Alexander Gonzalez. Însă ”hemoragiaa” riscă să nu se oprească aici. Adi Mihalcea este de părere că şi alţi jucători vor pleca de la Dinamo, dacă situaţia financiară nu se va îmbunătăţi.

Fostul atacant susţine că singura salvare ar putea veni din partea programului DDB, asociaţie care deja a virat sume importante de bani în conturile clubului Dinamo:

”Mi se pare că ce se întâmplă la Dinamo e, într-adevăr, o mare minciună. Nu văd viitorul, decât dacă aceşti băieţi din DDB vor reuşi să se implice poate mai mult decât au făcut-o până acum. Jucători vor mai pleca în continuare, pentru că până la urmă nu poţi să vii şi doar să joci fotbal, eşti obligat să ai şi o viaţă socială şi ai familie, şi trebuie să reuşeşti să-i menţii pe o linie de supravieţuire. Dacă lucrurile se vor aşeza, cât de cât, şi poate vor mai primi o parte din bani băieţii...

(n.r. De unde?) Din partea DDB-ului, cu siguranţă, că din altă parte nu văd de unde. Din partea spaniolilor, eu, cel puţin, nu mai am nicio speranţă că vor băga vreun euro. Poate o parte din băieţi vor rămâne şi echipa nu a arătat rău, în ultima perioadă echipa n-a arătat deloc rău”, a declarat Adi Mihalcea pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: adi mihalcea 

viewscnt
Articole similare