Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo s-a dezlănţuit pe piaţa transferurilor. Trei lovituri într-o singură zi. Mijlocaşul crescut de Manchester City a semnat cu echipa lui Contra

Dinamo s-a dezlănţuit pe piaţa transferurilor. Trei lovituri într-o singură zi. Mijlocaşul crescut de Manchester City a semnat cu echipa lui Contragalerie foto
Comentarii

Dinamo continuă campania impresionantă de transferuri. Oficialii "câinilor" au bătut palma cu trei jucători, doi dintre ei trecuţi şi prin Premier League.

UPDATE | Clubul Dinamo a confirmat transferul lui Andrei Radu şi pe reţelele de socializare. 

Bine ai revenit la Dinamo Bucureşti, Andrei Radu! Bucureşti, 5 octombrie 2020. Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj au ajuns...

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Luni, 5 octombrie 2020

Dinamo a pierdut derby-ul cu FCSB, scor 2-3, de la finalul săptămânii trecute, însă oficialii şi fanii "câinilor" au pus înfrângerea pe seama greşelilor de arbitraj făcute de centralul Radu Petrescu. După şase etape disputate, Dinamo are cinci puncte obţinute în actualul sezon din Liga I.

Iar dacă perioada de transferuri se apropie de final, investitorii spanioli i-au mai pregătit câteva surprize lui Cosmin Contra, iar doi jucători au ajuns deja sub comanda antrenorului, pentru a se alătura pregătirii în următoarele două săptămâni fără meciuri oficiale.

Trei transferuri la Dinamo. Gueye şi Garcia au semnat cu echipa lui Contra

Crescut la juniorii de la FCSB şi trecut, apoi, pe la Dinamo, echipă pentru care a prins un meci, începând cu 2012, Andrei Radu s-a întors la clubul din Ştefan cel Mare. Fundaşul stânga a fost transferat, în vara lui 2018, de CFR Cluj, de la Aris Limassol, însă n-a reuşit să se impună în echipa ardelenilor, mai ales că rivalul său pe postul de fundaş stânga era chiar căpitanul Mario Camora. Împrumutat la Concordia Chiajna şi la Poli Iaşi, în ultimele două sezoane, Andrei Radu a semnat acum cu Dinamo.

La Dinamo a ajuns şi Magaye Gueye, un atacant de 30 de ani, care, în 2010, a fost cumpărat de Everton cu 1,4 milioane de euro. Împrumutat la Stade Brest în cei patru ani în care a evoluat pentru “caramele”, fotbalistul senegalez a prins şi 24 de meciuri în Premier League, perioadă în care a marcat un gol.

Înainte de a semna cu Dinamo, Gueye a evoluat la Qarabag, echipă la care venise în vara anului trecut, după o aventură de un sezon la Osmanlispor.

Iar acum oficialii spanioli au bătut palma şi cu Aleix Garcia. Transferat în 2015 de Manchester City, mijlocaşul central de 23 de ani are prezenţe la toate repreentativele de juniori ale Spaniei. Până să ajungă la Dinamo, Aleix Garcia a negociat şi cu Galatasaray, însă, până la urmă, spaniolii l-au convins pe mijlocaş să vină în Liga I.

  • 3,2 milioane de euro este cota lui Aleix Garcia, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

 Galerie foto

Afla mai multe despre: manchester citydinamo 

viewscnt
Articole similare