Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo s-a întors de la Kiev. Mulţescu, mesaj pentru fani în ceea ce priveşte licenţa: ”Pe ei ne bazăm. E clar că vor rezolva!”

Dinamo s-a întors de la Kiev. Mulţescu, mesaj pentru fani în ceea ce priveşte licenţa: ”Pe ei ne bazăm. E clar că vor rezolva!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo s-a întors de la Kiev, acolo unde a disputat un meci amical cu formaţia antrenată de Mircea Lucescu.

Formaţia Dinamo Bucureşti a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 3-0, de echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, într-un meci amical disputat în Ucraina.

La revenirea în România, antrenorul Gheorghe Mulţescu a catalogat experienţa ca fiind una benefică: ”Benefică din multe puncte de vedere, ne-am forţat limitele, am jucat cu un adversar foarte puternic şi asta ne-a făcut să ne concentrăm mai mult şi să alergăm mai mult şi să învăţăm câte ceva că sunt multe de învăţat de la echipa lui Mircea Lucescu” a explicat antrenorul Gheorghe Mulţescu, la revenirea în România.

În timpul partidei de la Kiev, suporterii-acţionari ai FC Dinamo au anunţat, pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo, că mai sunt necesari 106.500 de euro pentru licenţă: ”Până nu se rezolva complet, normal că sunt emoţii. Au reuşit să facă până acum, e clar că o  pânăp la capat. Pe ei ne bazăm, ei au luat de la început această acţiune şi s-a văzut că au reuşit să strângă in timp recond nişte bani şi mai au puţin, e clar că vor rezolva” a mai spus Gheorghe Mulţescu, la revenirea echipei sale de la Kiev. 

Afla mai multe despre: gheorghe mulţescu 

viewscnt
Articole similare