Experiențe împreună.
You are here:

Dinamo s-a întors la treabă înainte de startul unui nou sezon. ”Câinii” speră la un al patrulea titlu consecutiv

Dinamo s-a întors la treabă înainte de startul unui nou sezon. ”Câinii” speră la un al patrulea titlu consecutiv

Handbal

După cinci săptămâni de vacanţă, handbaliştii dinamovişti au revenit şi ei la antrenamente. Campioni pentru al treilea an consecutiv în Liga Zimbrilor, ”Câinilor” le stă mintea doar la startul în Liga Campionilor.

„Cred că anul ăsta o să abordăm diferit competiţia, pentru că avem... vom încerca să nu mai fim chiar atât de... băieţi buni, între ghilimele, cu echipele galonate. Vom încerca să fim cu mai mult tupeu, cu mai multă încredere şi să nu intrăm învinşi pe teren”, a spus Constantin Ştefan - antrenor Dinamo.

„Este o grupă destul de accesibilă, cred că o să ne batem cu Visla şi cu Ademar, eu cred că avem şanse mari să mergem mai departe”, a spus Nicuşor Negru.

Dinamoviştii au multe de pus la punct până la startul noului sezon. Au şapte jucători noi în lot, doi sosiţi de la rivala CSM Bucureşti, plus trei tunisieni, un croat şi un bosniac.

„Ştiu că acest club are o istorie uriaşă şi îmi place acest lucru. Din punctul meu de vedere, campionatul României este unul foarte puternic, are multe cluburi puternice, iar faptul că joacă în Champions League, pentru mine este cea mai mare provocare ca sportiv”, spune nouvenitul Ante Kuduz.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta