Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo schimbă La Liga cu Premier League! ”Câinii” negociază un transfer al unui fotbalist care s-a despărţit recent de Manchester City

Dinamo schimbă La Liga cu Premier League! ”Câinii” negociază un transfer al unui fotbalist care s-a despărţit recent de Manchester City

Dinamo București

Comentarii

Dinamo transferă pe bandă rulantă. ”Câinii roşii” au realizat a nouă mutare din perioada curentă de mercato, odată cu aducerea lui Rene, un portar de 36 de ani, care are rolul de rezervă pentru Tomas Mejias.

Mai mult decât atât, antrenorul Cosmin Contra a anunţat că transferurile în Ştefan cel Mare nu se vor opri aici. Dinamo are ca obiectiv clar să prindă play-off-ul din acest an, după ce, în ediţia precedentă a Ligii 1, roş-albii au trecut prin unul dintre cele mai slabe sezoane din istoria clubului.

Ultima ţintă a lui Cosmin Contra este Aleix Garcia, un mijlocaş în vârstă de 23 de ani, care a evoluat până acum la toate naţionalele de juniori ale Spaniei. Gazeta Sporturilor scrie că, pentru serviciile ibericului, conducerea lui Dinamo ar trebui să achite un salariu de nu mai puţin de 35.000 de euro pe lună.

Manchester City l-a achiziţionat pe Garcia, în 2015, de la Villarreal pentru suma de 4 milioane de euro. Anul acesta, în iulie, cele două părţi şi-au încheiat colaborarea. Mouscron (Belgia) şi Girona (Spania) sunt echipele la care ”cetăţenii” l-au împrumutat pe Garcia, în toţi aceşti ani.

55 de meciuri şi trei goluri are închizătorul iberic în La Liga. Nouă meciuri şi un gol a bifat Garcia la City, cota sa de piaţă fiind de 3,2 milioane de euro, conform Transfermarkt.

Afla mai multe despre: dinamotransferuri 

viewscnt
Articole similare