Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo se destramă! Cosmin Contra anunţă şi alte plecări: "Oamenii au viaţa lor, familiile lor". Ultimele detalii din "Ştefan cel Mare"

Dinamo se destramă! Cosmin Contra anunţă şi alte plecări: "Oamenii au viaţa lor, familiile lor". Ultimele detalii din "Ştefan cel Mare"

Dinamo București

Comentarii

Continuă veştile rele la Dinamo. Antrenorul Cosmin Contra, care doreşte să-şi rezilieze pe cale amiabilă contractul, a anunţat şi alte plecări din club.

Dinamo, în pericol să piardă şi alte persoane din club

Doctorul Liviu Bătineanu şi fizioterapeuţii Claudiu Bătineanu şi Dani Covaciu şi-au dat demisiile, în ultimele zile, de la Dinamo. Înaintea partidei cu FC Voluntari pe care o dispută Dinamo, Cosmin Contra a anunţat şi alte veşti rele: 

"Vor pleca tot mai mulţi oameni, atâta timp cât situaţia este cum este la nivel administrativ. Vor pleca mult mai mulţi oameni. Există o stare agravată la nivel de club, oamenii au viaţa lor, familiile lor. Dar asta nu este o scuză, trebuie să fim capabili să dăm lucrurile la o parte şi să fim capabili să avem rezultate.

Sper că în ceasul al 12-lea sa se rezolve aceste probleme, pentru că este o situaţie dramatică. Dacă suntem la joc, înseamnă că s-au găsit banii necesari să jucăm, acum trebuie să dăm ce avem mai bun şi să încercăm să câştigăm meciul. Eu am ales să nu îi bag pe jucători în cantonament, sunt profesionişti, am ales această soluţie, să vină direct la meci. 

Eu am venit cu o propunere, din păcate propunerea pe care am avut-o faţă de conducători a fost de forte bun-simţ, dar nu am avut răspunsul pe care îl aşteptam. Amândouă părţile vrem să ne despărţim. Dar ei nu vor să avem calea amiabilă. Nu va avea de pierdut decât clubul. Nu mă mai identific cu minciunile de la acest club. Vrem să ne despărţim unii de alţii şi ar trebui să fie mai serioşi şi să încerce să ne despărţim pe cale amiabilă”, a declarat Cosmin Contra. 

Afla mai multe despre: cosmin contradinamocosmin contra plecare dinamo 

viewscnt
Articole similare