Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo se destramă. Încă un jucător important a plecat din Ştefan cel Mare. Mesaj foarte dur despre Cortacero, Couto şi Collado

Dinamo se destramă. Încă un jucător important a plecat din Ştefan cel Mare. Mesaj foarte dur despre Cortacero, Couto şi Collado

Superliga

Comentarii

Portarul Rene Roman a plecat şi el de la Dinamo, după ce Borja Valle şi Isma Lopez au făcut şi ei acelaşi lucru. Goalkeeper-ul în vârstă de 36 de ani a avut un mesa dur pentru conducere.

Măcinată de grave probleme financiare, Dinamo se destramă. Portarul Rene Roman este al treilea jucător adus la începutul sezonului şi care pleacă după doar câteva luni. Goalkeeper-ul spaniol dă vina pe Pablo Cortacero, Alex Couto şi pe Rufo Collado pentru situaţia în care a ajuns Dinamo.

„Azi se încheie experienţa mea din Bucureşti. Scurtă în timp, dar foarte lungă şi intensă în experienţe. Am ajuns acum trei luni, atras de un proiect ambiţios, cu scopul de a juca în competiţii europene, dar totul s-a diluat odată cu trecerea zilelor, cu promisiuni (una după alta) care nu s-au materializat niciodată. Zi după zi... Prea multe înşelăciuni, prea multe minciuni, prea multe perioade de aşteptare şi prea multă suferinţă cu oamenii care au lucrat în jurul meu. 
 
Totul are o limită, plec de la Dinamo Bucureşti. Şi, deşi o fac fără resentimente faţă de nimeni, sunt obligat să explic ceva: directorul general al Dinamo (n.r. Alex Couto) a îndrăznit să spună într-un interviu că „gruparea nu avea nevoie de spanioli, avea nevoie de profesionişti". Îmi voi permite să spun un lucru: clubul nu are nevoie de nimic, mai degrabă are destule. 
 
Are o mulţime de manageri obraznici care se gândesc doar să-şi ascundă gestionarea necorespunzătoare şi minciunile, distrugând cariera şi munca oamenilor care şi-au demonstrat profesionalismul de mulţi ani. Nu plec deloc fericit, dar sunt mulţumit că am dat totul zilnic. 
 
De asemenea, pentru că am cunoscut un oraş care mi-a depăşit cu mult toate aşteptările, pentru că am întâlnit oameni care cu siguranţă vor continua să mă însoţească pentru tot restul vieţii şi pentru că a am jucat la un club intens, pentru că atâta timp cât acea masă socială mare încă este acolo, Dinamo va continua să fie tot mai aproape de a fi din nou un mare nume în Europa. 
 
Trebuie doar să îndepărteze balastul, care nu trebuie. Mulţumim fanilor, pentru ajutor, pentru încurajări şi înţelegere. Pot spune că am jucat pentru cel mai mare club din România. Am jucat la Dinamo, am jucat în Ştefan cel Mare, am jucat pe Arena Naţională din Bucureşti! Mulţumesc, Doar Dinamo Bucureşti", este mesajul de adio al lui Rene.

Afla mai multe despre: rene roman 

viewscnt
Articole similare