Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo se luptă cu trei cluburi din Liga 1 pentru a transfera un fotbalist de la Astra! Un oficial pleacă din “Ştefan cel Mare” EXCLUSIV

Dinamo se luptă cu trei cluburi din Liga 1 pentru a transfera un fotbalist de la Astra! Un oficial pleacă din “Ştefan cel Mare” EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Sunt mişcări de trupe la Dinamo Bucureşti, înaintea noului sezon. “Câinii” vor să transfere un fundaş de la Astra, dar se luptă pentru semnătură cu alte trei echipe din Liga 1. De asemenea, din “Ştefan cel Mare” pleacă un oficial la FC Voluntari.

Dinamo vrea să-l transfere pe Robert Riza de la Astra

Conducerea şi-a mutat atenţia către lot acolo. Pentru noul sezon, Dusan Uhrin l-ar putea avea la dispoziţie pe tânărul de 22 de ani Robert Riza. Fotbalistul de picior stâng poate acoperi două posturi, fundaş stânga şi atacant lateral dreapta, iar în ultimul sezon a jucat la Astra, pentru care a avut opt apariţii.

Oficialii dinamovişti vor să-l ia pe Robert Riza în cantonamentul echipei din Turcia, unde Steliano Filip ar putea lipsi, din cauza unei operaţii de deviaţie de sept.

Jucătorul de 22 de ani ar putea fi o soluţie şi în cazul unei plecări a lui Deian Sorescu, cel care a fost scos la vânzare de DDB. Totuşi, mutarea lui Riza la clubul din Bucureşti e complicată. Alb-roşii nu au voie să facă transferuri, interdicţie dictată de UEFA, din cauza restanţelor salariale faţă de Isma Lopez.

În plus, fotbalistul Astrei mai are oferte şi de la FC Voluntari, Academica Clinceni şi FC Argeş.

Până când va scăpa de interdicţia de a face transferuri, Dinamo rămâne cu o singură noutate în lotul cu care va pleca în Turcia, pentru cantonament. Constantin Nica a fost adus la echipă, înainte ca UEFA să aplice pedeapsa.

Un oficial de la Dinamo pleacă la FC Voluntari. Fabbrini şi Gol pot părăsi şi ei echipa

Sursele Telekom Sport mai susţin că organizatorul de competiţii al clubului Dinamo, George Trandafir, urmează să schimbe tabăra şi să ajungă la FC Voluntari. Acolo, oficialul dinamovist are un aliat în persoana lui Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului din Ilfov.

Reunirea dinamoviştilor este programată marţi, la ora 10:00, în cantonamentul de la Săftica, şi începe cu testare pentru toţi componenţii lotului si continuă, în jurul orei 11:00, cu primul antrenament condus de Dusan Uhrin.

Totuşi, Dinamo tremură, întrucât i-ar putea pierde pe Diego Fabbrini şi Janusz Gol. Italianul a depus memoriu, nu răspunde la telefon şi “câinii” un ştiu dacă mai revine la echipă. De cealaltă parte, polonezul a notificat şi el clubul şi cere pete 200.000 de euro.

 

 

 

 

Afla mai multe despre: dinamo bucurestiastrarobert rizatransferuri dinamogeorge trandafir 

viewscnt
Articole similare