Experiențe împreună.
You are here:

Dinamo se pregăteşte de un nou sezon fantastic în Liga Campionilor. "Au semnat prelungirea contractelor"

Dinamo se pregăteşte de un nou sezon fantastic în Liga Campionilor. "Au semnat prelungirea contractelor"

Handbal

Comentarii

Campioana en-titre la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a anunţat, sâmbătă, prelungirea contractelor cu trei jucători care au activat în sezonul 2019-2020.

Liga Zimbrilor a fost încheiată din cauza pandemiei, fără acordarea titlului naţional. Cu toate acestea, Dinamo era lider şi urmează să evolueze din nou în Liga Campionilor. Cum amintirea ultimului sezon european este încă vie, plină de succese, conducerea celor de la Dinamo vrea să repete figura şi anul viitor. Pentru acest lucru le-a fost betonat contractele a trei jucători exponenţiali. În plus, au fost perfectate alte patru transferuri importante.

Pentru că performanţa se face cu jucători de înalt nivel şi pentru că ei şi-au dorit să rămâna ACASĂ, Kamel Alouini, Ante Kuduz şi Mamdouh Shebib au semnat prelungirea contractelor cu Dinamo Bucureşti”, au anunţat oficialii campioanei.

Vineri, Dinamo anunţase revenirea în lotul său, după 13 ani, a extremei dreapta Valentin Ghionea, ultima dată jucător la Sporting Lisabona. Dinamo preciza că lotul său este definitivat în proporţie de 95%. De asemenea, va ajunge la Dinamo şi tunisianul Mohamed Soussi, câştigător al Ligii Campionilor cu Montpellier.

viewscnt
Articole similare