Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo şi-a găsit atacant: "Suntem înţeleşi!". A jucat la Brugge sau Werder Bremen şi va semna în Ştefan cel Mare

Dinamo şi-a găsit atacant: "Suntem înţeleşi!". A jucat la Brugge sau Werder Bremen şi va semna în Ştefan cel Mare
Comentarii

Dinamo şi-a găsit atacant. Mario Nicolae, oficialul "câinilor", a dezvăluit că formaţia din Ştefan cel Mare s-a înţeles cu Joseph Akpala (34 de ani), un vârf de atac cu cluburi precum Brugge, Karabukspor sau Werder Bremen în CV. Akpala e liber de contract din vara lui 2020.

Dinamo şi-a luat atacant! Mario Nicolae: "Suntem în mare parte înţeleşi cu el!"

În căutarea unui vârf de atac care să dea randament foarte bun, după ce Magaye Gueye a fost depistat pozitiv cu cocaină, a Dinamo a ratat transferul lui Hugo Vieira, dar se pare că şi-a găsit în sfârşit un atacant. Joseph Akpala, un vârf liber de contract din vara lui 2020, şi-a dat acordul să semneze cu trupa din Ştefan cel Mare. Nigerianul are echipe bune în CV, iar Mario Nicolae a anunţat că acesta va semna până la finalul sezonului.

„Suntem în mare parte înţeleşi cu Akpala, urmând ca zilele următoare să efectueze vizita medicală şi dacă totul este în regulă, o să semneze până la finalul sezonului cu posibilitatea de a prelungi din vară pentru încă un sezon, dar asta în condiţiile în care vom vedea ce se va întâmpla, unde se va situa şi clubul, care va fi şi randamentul lui sportiv.

Acum e foarte devreme să discutăm despre asta. Discutăm de un contract până la finalul sezonului agreat de ambele părţi şi vom vedea pe viitor dacă va fi prelungit.”, a declarat Mario Nicolae, pentru cei de la realitateasportivă.net.

Crescut în ţara natală, Nigeria, la Bendel United, Joseph Akpala mai are în CV pe Esan, Charleroi, Club Brugge, Werder Bremen, Karabukspor, Oostende şi Al Faisaly. Din vara lui 2020, acesta e liber de contract după ce şi-a încheiat socotelile cu Oostende. În prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com, Akpala are o cotă de piaţă de 150.000 de euro.

Afla mai multe despre: joseph akpaladinamotransfermario nicolae 

viewscnt
Articole similare