Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo şi-a găsit portar! McDermott, al doilea meci consecutiv fără gol primit

Dinamo şi-a găsit portar! McDermott, al doilea meci consecutiv fără gol primit
Comentarii

Mircea Rednic a renunţat la Jaime Penedo, dar irlandezul Sean McDermott pare deja un pariu câştigat.

Goalkeeperul cu origini norvegiene a debutat etapa trecută în partida cu Poli Iaşi şi a lăsat poarta imaculată.

La Sfântu Gheorghe, portarul născut la Kristiansand a repetat ”isprava” reuşind să îşi asigure defensiva şi de această dată. 180 de minute pentru portarul în vârstă de 25 de ani în tricoul ”câinilor” şi niciun gol primit.

Înainte de sosirea lui Sean McDermott, Dinamo încasase 13 goluri în ultimele 5 meciuri jucate. CFR i-a marcat echipei lui Rednic 3 goluri, iar Astra nu mai puţin de 4. Chiar dacă nu a avut parade prin care să iasă cu adevărat în evidenţă la Sfântu Gheorghe, McDermott a dat siguranţă defensivei, a demonstrat curaj şi abilitaţi excelente în jocul aerian, dar şi în ceea ce priveşte priza la balon.

Vrea să joace titular în naţionala Irlandei

Pe 25 august 2018, Sean McDermott a fost chemat în premieră la naţionala mare a Irlandei pentru partida de Uefa Nations League cu Ţara Galilor şi amicalul cu Polonia.

Nu a apucat să joace vreun minut, dar şi-a declarat intenţiile ca pe viitor să devină numărul 1 pentru naţionala ţării sale. Rivalii săi pe post sunt Darren Randolph (Middlesbrough), Colin Doyle (Hearts) şi Caimhin Kelleher (Liverpool).

Afla mai multe despre: sean mcdermott 

viewscnt
Articole similare