Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo şi-a prezentat noul transfer: "Bun venit". Un fost campion al Poloniei a semnat cu echipa din "Ştefan cel Mare"

Dinamo şi-a prezentat noul transfer: "Bun venit". Un fost campion al Poloniei a semnat cu echipa din "Ştefan cel Mare"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti a anunţat marţi transferul lui Janusz Gol, fotbalist care a jucat ultima oară în Polonia. Este al doilea transfer important al verii, după aducerea lui Vlad Achim de la Viitorul.

Mijlocaşul polonez Janusz Gol, ultima oară la KS Cracovia, este noul jucător al echipei Dinamo Bucureşti pentru următoarele două sezoane competiţionale, a declarat directorul sportiv Rufo Collado pentru site-ul oficial, www.fcdinamo.ro.

Fost internaţional al Poloniei, cu 8 selecţii pentru prima reprezentivă, Janusz Gol (34 de ani) şi-a început cariera la Polonia-Stal Swidnica şi a mai evoluat pentru GKS Belchatow, Legia Varşovia, Amkar Perm şi KS Cracovia.

31 de meciuri a jucat Janusz Gol, sezonul trecut, pentru KS Cracovia, 26 în campionat, 3 în Cupa Poloniei şi 2 în Europa League. A marcat un gol în prima ligă a Poloniei pentru echipa la care evoluează jucătorii români Sergiu Hanca şi Cornel Râpă.

5 trofee are Janusz Gol în palmares. Este campion al Poloniei cu Legia Varşovia (2013) şi de patru ori a câştigat Cupa Poloniei, trei trofee cu Legia Varşovia (2011, 2012, 2013) şi unul cu KS Cracovia, obţinut luna trecută, scor 3-2 în finală cu Lechia.

18 partide şi 3 goluri a adunat Janusz Gol în Europa League pentru Legia Varşovia şi KS Cracovia.

 

Afla mai multe despre: dinamojanusz gol 

viewscnt
Articole similare