Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo şi-a schimbat obiectivul după ce a ratat play-off-ul! Ante Puljic ştie care e problema la FCSB înainte de derby: "Nu au un număr 9 veritabil"

Dinamo şi-a schimbat obiectivul după ce a ratat play-off-ul! Ante Puljic ştie care e problema la FCSB înainte de derby: "Nu au un număr 9 veritabil"

Superliga

Comentarii

Ante Puljic (32 de ani) a prefaţat derby-ul cu FCSB, care are loc duminică, începând cu ora 20:00, şi care poate fi urmărit pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro.

LIVE VIDEO | Dinamo - FCSB, duminică, de la 20:00, pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro

Ante Puljic va fi căpitanul "câinilor" în derby-ul de pe Arena Naţională şi a anunţat că Dinamo se va concentra pe cucerirea Cupei României, dar şi pe clasarea pe o poziţie cât mai bună în play-out. 

În sferturile Cupei României, Dinamo va juca împotriva Academicii Clinceni: "Acest meci (n.r. - Dinamo - FCSB) înseamnă enorm, pentru că, în primul rând, este un derby, FCSB este o rivală pentru club, pentru suporteri, pentru jucători, dar contează şi din punctul de vedere al rezultatului. Avem nevoie de puncte. Ok, am pierdut şansa de a merge în play-off, dar trebuie să ne concentrăm acum pe ce ne-a mai rămas, pe Cupa României, pe play-out, pe care dorim să îl încheiem pe cea mai bună poziţie posibilă. Mă aştept şi duminică la un meci bun, pentru că şi ei au nevoie de puncte, mai ales dacă vor să rămână în lupta pentru titlu. Şi noi avem nevoie de puncte, aşa că va ieşi o partidă bună. 

Nu există nicio favorită. Poate noi avem un mic avantaj pentru că jucăm în faţa propriilor suporteri, care vor veni în număr mare şi vor aduce un plus în favoarea noastră. Dar trebuie să arătăm pe teren calitatea de care dispunem şi să câştigăm. 

Au jucători buni, echipă bună, mai ales în compartimentul ofensiv. Îi au pe Coman, Man, Tănase, dar au şi ei probleme pentru că nu au un număr 9 veritabil. Înainte era Gnohere, dar acum nu prea mai joacă. 

Nu ştiu. Dar am auzit că vor fi în jur de 30.000 de fani. Aşa că va fi bine pentru noi să jucăm într-o astfel de atmosferă, ne va face plăcere şi sper ca noi să fim fericiţi la final. 

(n.r. - Vei fi căpitan?) Cred că da, dar antrenorul va decide. Mesajul este că trecutul trebuie să rămână trecut. Nu mai putem întoarce ceea ce a fost, trebuie să continuăm, să privim înainte chiar dacă nici sezonul acesta nu ne-am atins obiectivele. Mai avem Cupa României, trebuie să luptăm pentru asta, pentru primul loc în play out", a declarat căpitanul dinamovist în cadrul unei conferinţe de presă.  

Afla mai multe despre: dinamo fcsbdinamodinamo cupa romanieiante puljic 

viewscnt
Articole similare