Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo şi-a spulberat cel mai tare adversar din această vară. Puştiul Andreas Mihaiu a marcat din nou pentru ”câini”

Dinamo şi-a spulberat cel mai tare adversar din această vară. Puştiul Andreas Mihaiu a marcat din nou pentru ”câini”
Comentarii

Eugen Neagoe a obţinut cea de-a treia victorie în amicale pe banca tehnică a lui Dinamo. De această dată, adversarul a fost unul puternic.

Iar Dinamo a făcut spectacol! Kilmarnock, locul 3 în Scoţia sezonul trecut a fost spulberată de formaţia alb-roşie.

Florin Bejan a deschis scorul pentru Dinamo în minutul 11. A fost prima sa reuşită în tricoul ”câinilor roşii”. După pauză, căpitanul Dan Nistor şi tânărul Mihaiu au marcat pentru un 3-0 impresionant. Mijlocaşul revenit din împrumutul de la Chindia a recidivat după golul din amicalul precedent, cu amatorii din Gibraltar, iar în partida cu Kilmarnock a înscris cu o execuţie superbă, vinclu dintr-un şut plasat din afara careului.

Eugen Neagoe a decis să înceapă meciul cu patru dintre noile achiziţii în primul 11. Portarul Straton a fost din nou titular, în timp ce Bejan, Mrzljak şi Răuţă au început şi ei în primul 11.

În sistemul 4-3-3, Sorescu şi Moldoveanu au fost folosiţi în benzi, iar italianul Mattia Montini ca vârf împins. Probabil cel mai solid joc l-a avut linia de mijloc a dinamoviştilor, dar o veste bună o reprezintă şi jocul fundaşilor centrali Bejan - Klimavicius. Acest cuplu începe să se închege, iar cei doi au prima şansă să înceapă sezonul ca titulari.  

Afla mai multe despre: dinamo bucureşti 

viewscnt
Articole similare