Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo stabileşte un nou record negativ! "Câinii" au rulat peste 60 de jucători în ultimul an şi sunt pe locul 2 în lume la acest capitol

Dinamo stabileşte un nou record negativ! "Câinii" au rulat peste 60 de jucători în ultimul an şi sunt pe locul 2 în lume la acest capitol

Dinamo București

Comentarii

E un întreg haos la Dinamo. Clubul a ajuns pe locul 2 în lume într-un clasament al numărului de jucători folosiţi în ultimul an!

Dinamo este pe podium într-un top negativ din Europa! Au rulat peste 60 de jucători în ultimul an 

Dinamo schimbă jucători pe bandă rulantă. Clubul trece prin momente extrem de grele şi asta s-a văzut şi în lotul echipei. 

Dinamo a rulat nu mai puţin de 63 de jucători în ultimul an! Clubul din Ştefan cel Mare a fost măcinat de veniri şi plecări, majoritatea jucătorilor fiind străini. Presa internaţională a făcut anunţul şi a publicat topul. 

Cea mai mare cifră în clasament a fost înregistrată de Deportivo Pasto. Columbienii au rulat până la 70 de jucători în cele 40 de meciuri din campionatul naţional disputate în ultimul an. Ei îi depăşesc pe românii de la Dinamo Bucureşti şi pe galezii de la Cefn Druids (ambele 63 de jucători). Clasamentul este completat de echipele din Italia: Genoa (55), Salernitana (53), Venezia (47) şi Spezia (46).

Cifrele record pentru echipele UEFA Champions League sunt mult mai mici: 38 de jucători pentru Paris St-Germain şi 36 pentru Juventus. LOSC Lille şi Manchester City se află la capătul opus: 28 de jucători pentru ambele. Pe ligă, valorile medii pe club variază între 31 de jucători în Anglia şi Moldova, până la maximum 47 în Columbia!

Dinamo este pe penultimul loc în Liga I, cu doar 16 puncte, şi are emoţii mare în lupta pentru salvarea de la retrogradare. 

Afla mai multe despre: dinamojucători dinamo 

viewscnt
Articole similare