Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, TUN incredibil! Jucători de Liga Campionilor vin pe gratis în Ştefan cel Mare. Şansa nesperată a ”câinilor”

Dinamo, TUN incredibil! Jucători de Liga Campionilor vin pe gratis în Ştefan cel Mare. Şansa nesperată a ”câinilor”

Dinamo București

Comentarii

Mircea Lucescu este dispus să ajute la salvarea lui Dinamo, prin a trimite jucători tineri împrumut în Ştefan cel Mare.

Dinamo ocupă penultimul loc din Liga 1 şi se află într-o adevărată luptă împotriva retrogradării, după zeci de ani în care a fost printre echipele de top ale României.

Vremurile în care ”câinii” făceau performanţă sunt de mult apuse, iar dinamoviştii ţin cu dinţii de un loc în Liga 1.

Cu doar o victorie în ultimele 18 etape de campionat, jucătorii lui Rednic se zbat între viaţă şi moarte, iar, chiar dacă a adus o multitudine jucători, echipa ar putea beneficia de câteva întăriri.

Problema ar fi că echipa din Ştefan cel Mare, chiar dacă plăteşte salariile la zi, nu îşi poate permite să ofere prea mult jucătorilor, astfel că şi calitatea acestora este, bineînţeles, mai scăzută.

O portiţă de scăpare s-ar fi putut ivi pentru ”câini” însă. Mircea Lucescu, glorie a clubului al-roşu, ar fi dispus să pună umărul la salvarea echipei.

Şansa nesperată a lui Dinamo

Pe lângă amicalul pe care l-a organizat în urmă cu mai multe luni, pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru licenţă, ”Il Luce” ar fi dispus să îşi trimită câţiva juători tineri împrumut la Dinamo.

Deşi mutările nu sunt sigure, tehnicianul lui Dinamo Kiev a afirmat că va încerca să îi convingă pe cei din conducere, întrucât juniorii ar căpăta experienţă, iar ”câinii” fotbalişti de mare perspectivă.

Poate că Dinamo ar fi trebuit la un momentdat să facă ceea ce a făcut Rapid, să o ia de jos, să reconstruiască baza, o altă echipă.

Se fac eforturi mari să o salveze şi ar fi foarte bine, pentru că nu s-ar întârzia revenirea în prim plan a unui brand şi a unei echipe cu un trecut extraordinar.

Îmi doresc foarte tare să înceapă construcţia acelui stadion şi atunci văd viitorul lui dinamo în roz.

(n.r. aţi împrumuta jucători la Dinamo?) Dacă s-ar putea, aş încerca să conving conducerea, câţiva dintre jucătorii mai tineri, cu perspectivă de a ajunge la echipa naţională, să poată juca într-un campionat străin.

Dar nu depinde de mine şi nu eu pot să iau decizii”, a declarat Mircea Lucescu.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare