Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo va avea un nou finanţator! "Preia pachetul de acţiuni". Se duce după Cortacero în Spania pentru ultimele semnături

Dinamo va avea un nou finanţator! "Preia pachetul de acţiuni". Se duce după Cortacero în Spania pentru ultimele semnături

Dinamo București

Comentarii

Continuă surprizele la Dinamo Bucureşti. După plecarea lui Mircea Rednic de pe banca tehnică, în culise se schimbă şi numărul 1 în club. Cornel Ţălnar anunţă că Dorin Şerdean îi ia locul lui Pablo Cortacero în firma Lotus, acţionarul majoritar SC Dinamo 1948 SA.

Cine îi ia locul lui Pablo Cortacero la Dinamo Bucureşti: "Preia pachetul acţiunilor"

Perioada agitată de la Dinamo Bucureşti nu se mai termină. Clubul s-a lovit de insolvenţă în acest sezon, se teme pentru retrogradare şi l-a dat afară pe Mircea Rednic, decizia fiind asumată de Iuliu Mureşan. 

La câteva ore de la instalarea lui Flavius Stoican pe banca alb-roşiilor, fostul antrenor şi membru al Consiliului de Administraţie la Dinamo, Cornel Ţălnar, a făcut un anunţ surprinzător. 

Lotus Perfect Products SRL, firmă care deţine 72% din acţiuni şi care e controlată de Pablo Cortacero, urmează să fie preluată de Dorin Şerdean. 

Acesta a părăsit cu scandal postul de preşedinte la Dinamo, fiind contestat de fanii din PCH. 

„Eu nu am crezut niciodată că, în istoria acestui club, pentru care am jucat şi am antrenat, se poate întâmpla aşa ceva. Dezastrul este rezultatul celor din PCH, după ce ei au preluat echipa şi au dus-o în moarte clinică. Sperăm ca, din 1 ianuarie, când domnul Şerdean va prelua pachetul acţiunilor, lucrurile se vor schimba. 

Sunt optimist pentru că există discuţii cu mai mulţi posibili investitori interesaţi, entităţi, care au aşteptat ca planul de reorganizare să fie aprobat, să treacă, să ştie care sunt datoriile şi să înceapă negocierile. Aceştia vor să vină, să bage banii necesari şi să scoată cât mai repede clubul din insolvenţă, există această oportunitate”, a anunţat Cornel Ţălnar pentru PlaySport

Sursa citată anunţă că tranzacţia va avea loc pe 1 ianuarie, iar Dorin Şerdean devine noul număr 1 la Dinamo Bucureşti. În această perioadă, fostul oficial va merge în Spania, pentru a obţine ultimele semnături de la Pablo Cortacero. 

Pablo Cortacero a ieşit ultima dată la suprafaţă în noiembrie, atunci când a luat legătura cu administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu. 

Dinamo Bucureşti nu a câştigat nici ultimul meci din 2021 şi a intrat în vacanţă cu grija retrogradării din Liga 1. Farul Constanţa a învins-o pe Farul cu 2-0, la Bucureşti, iar alb-roşii au rămas pe locul 15, cu doar 12 puncte acumulate după 21 de meciuri jucate. 

Nicolae Badea rupe tăcerea despre plecarea lui Mircea Rednic de la Dinamo. "Puriul" muncea pentru club când a primit mesajul fatal pe telefon | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: dinamo bucurestipablo cortacerodorin serdeanactionar dinamo 

viewscnt
Articole similare