Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo va disputa un meci amical cu Galatasaray

Dinamo va disputa un meci amical cu Galatasaray

Dinamo București

Comentarii

Lotul dinamoviştilor se va reuni marţi, 15 iunie (ora 10.00), în cantonamentul de la Săftica, pentru prima parte a programului de pregătire stabilit de antrenorul principal Dušan Uhrin înaintea noului sezon competiţional.

A doua zi, la ora 08.00, este programată vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS), echipa urmând să-şi continue antrenamentele la Săftica până pe 20 iunie.

Managerul sportiv Marius Adrian Nicolae a anunţat pentru pagina oficială de Facebook a clubului că Dinamo Bucureşti va efectua un stagiu de pregătire centralizată în Turcia, la Bolu, în perioada 21-28 iunie, prevăzut cu un meci amical împotriva echipei Galatasaray Istanbul.

Dinamo va disputa un meci amical cu Galatasaray

Lotul roş-albilor va fi cantonat la "Bolu Koru Hotels", partida amicală Galatasaray Istanbul - Dinamo Bucureşti fiind programată la 27 iunie, de la ora 18.00, la Florya, în cantonamentul vicecampioanei Turciei.

Galatasaray a ocupat locul 2 la finalul sezonului trecut în prima ligă a Turciei, la egalitate de puncte cu Beşiktaş, 84. Galatasaray a pierdut titlul în Turcia din cauza rezultatelor directe cu Beşiktaş.

 

Afla mai multe despre: dinamo bucureştigalatasaraydinamo galataamical dinamo galatasaray 

viewscnt
Articole similare