Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo va testa în Antalya un atacant francez. Detalii de ultimă oră din Ştefan cel Mare

Dinamo va testa în Antalya un atacant francez. Detalii de ultimă oră din Ştefan cel Mare
Comentarii

Pe lângă englezul Jordan Mustoe şi fostul campion al României, Ioan Filip, Dinamo ar putea achiziţiona în această iarnă un atacant francez.

Kevin Krans va susţine probe de joc la Dinamo în cantonamentul din Turcia, Mircea Rednic dorind să-l vadă mai întâi la lucru înainte de a-l achiziţiona. Krans (25 de ani) a jucat ultima dată la Assyriska FF, formaţie din liga a treia suedeză.

Krans a fost crescut în fotbalul britanic, evoluând la Bristol City, dar şi la alte formaţii din Albion precum Hereford United sau St. Albans. Din 2016 a ajuns în Suedia, unde a evoluat pentru început la Sodertalje şi mai apoi la Eskilstuna City.

În sezonul trecut, Kevin Krans a marcat 15 goluri şi a dat 7 pase de gol pentru Assyriska.

Fotbalistul francez poate evolua atât ca atacant, cât şi ca aripă stânga. El s-a prezentat astăzi la reunirea echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare. 

Laurenţiu Corbu reziliază cu Dinamo

Diego Salomao, Daniel Popa, Giorgios Katsikas, Ivan Pesic, Deian Sorescu sau Tomislav Gomelt s-au prezentat la reunirea echipei de astăzi, la fel şi fundaşul Laurenţiu Corbu. Se pare că acesta îşi va rezilia însă în curând contractul cu Dinamo Bucureşti. 

Afla mai multe despre: kevin kransdinamo bucureşti 

viewscnt
Articole similare