Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, victorie la ultimul test înaintea duelului cu Wisla Plock: "Vrem să câştigăm toate meciurile de acasă"

Dinamo, victorie la ultimul test înaintea duelului cu Wisla Plock: "Vrem să câştigăm toate meciurile de acasă"

Handbal

Comentarii

Handbaliştii de la Dinamo au câştigat fără probleme meciul cu Ştiinţa Bacău, scor 36-28, în etapa a şasea a Ligii Naţionale. Este a patra victorie obţinută de alb-roşii în campionat şi este cu atât mai importantă, cu cât duminică vor întâlni liderul Grupei D a Ligii Campionilor, Wisla Plock.

Înaintea meciului direct, cele două echipe sunt la egalitate de puncte, şase, şi se află în luptă pentru primul loc al grupei. În primele patru etape, echipa lui Constantin Ştefan a înregistrat trei victorii şi un eşec, dar duminică poate profita de moralul scăzut al polonezilor, care au pierdut suprinzător etapa trecută, în faţa spaniolilor de la Ademar Leon. Dinamo - Wisla Plock va fi duminică, de la ora 21:00, în direct pe Telekom Sport 1.

"Jucăm acasă, putem să sperăm. După cum am văzut, sunt o echipă de bătut, dar, până la ora meciului, mai avem multe de pus la punct. Noi nu ne gândim la şefia grupei, noi vrem să câştigăm toate meciurile de acasă. Ştim foarte bine că sunt puternici, sunt foarte disciplinaţi tactic, dar nici noi nu cred că suntem mai prejos. Am demonstrat în nenumărate rânduri că putem ţine pasul cu echipele mari" , a declarat Dan Savenco.

Afla mai multe despre: dinamowisla plockliga campionilor 

viewscnt
Articole similare