Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo - Voluntari. „Câinii” îşi întâlnesc adversarul favorit din Liga 1

Dinamo - Voluntari. „Câinii” îşi întâlnesc adversarul favorit din Liga 1

Ponturi pariuri

Comentarii

Pronosticuri fotbal Dinamo - Voluntari Liga 1 22.07.2018. „Câinii” îşi întâlnesc adversarul preferat din Liga 1, pe care l-au învins de fiecare dată în meciurile directe. Aşa ar trebui să stea lucrurile şi în această seară.

Cu atât mai mult ar trebui să câştige Dinamo azi, cu cât Voluntari şi-a schimbat aproape toată echipa, despărţindu-se de 13 jucători şi aducând alţi 16 în loc. 

Pronosticuri fotbal Dinamo - Voluntari Liga 1 22.07.2018

Dinamo este marea favorită a acestui duel, nu numai datorită palmaresului său impresionant, cu şi a faptului că şi-a păstrat în mare parte echipa din sezonul trecut. Continuitatea este aşadar un atuu al echipei lui Florin Bratu. Cu atât mai mult cu cât echipa a dominat playoutul trecut. Formaţia din Ştefan cel Mare a terminat prima în această a doua parte a campionatului, cu un palmares de 12 victorii, o remiză şi o înfrângere. Evoluţiile bune au continuat şi în perioada de pregătire, când Dinamo a disputat cinci meciuri amicale. Echipa a înregistrat două victorii, o remiză şi două înfrângeri: 4-0 cu Olympia Elblag, 3-0 u Arka Gdynia, 1-1 cu Zaglebie Lubin, 1-4 cu Jagiellonia şi 2-5 cu Chojniczanka.

Sute de pariuri şi streaming live pentru fiecare meci din Liga 1 găseşti doar pe betano.com!

Pronosticuri fotbal Dinamo - Voluntari Liga 1 22.07.2018

Ceea ce pune sub semnul întrebării posibilitatea ca Dinamo să se lupte pentru playoff în actualul sezon este campania sărăcăcioasă de achiziţii. Dinamoviştii s-a despărţit de zece jucători în această perioadă, marea majoritate fiind obişnuiţi cu prima echipă. În locul lor au venit doar Sergiu Popovici, de la Gaz Metan, Mircea Axente, de la FC Botoşani, Sorescu de la ASU Poli şi Gomelt, de la Lorca. Lor li s-au adăugat şi câţiva jucători tineri, care au fost împrumutaţi la alte echipe din primul sau al doilea eşalon în ultimul an.

Dinamo - Voluntari 1 @ 1.55

Afla mai multe despre: dinamovoluntariponturi pariuriliga 1 

viewscnt
Articole similare