Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo vrea ”călăul” celor de la FCSB din urmă cu două sezoane

Dinamo vrea ”călăul” celor de la FCSB din urmă cu două sezoane

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc, însă mai are multe lucruri de pus la punct pentru a redeveni competitivă.

”Câinii” sunt nevoiţi, mai întâi de toate, să scape de interdicţia la transferuri, însă aşteptarea este lungă şi clar în defavoarea lor.

Am început o colaborare cu domnul avocat Ibarrola şi avem o proiecţie legată de ce poate încerca dânsul să facă.

Avem asumarea unor termene în care considerăm că ne încadrăm rezonabil, pe 3-4 iulie vom şti exact dacă în faţa FIFA vom avea câştig de cauză”, a spus Nicolescu, conform playsport.ro.

Dinamo îl vrea pe Cristian Costin

Sursa citată anunţă că printre priorităţile conducerii se numără şi aducerea fundaşului dreapta Cristian Costin (25 de ani), cel care a evoluat în ultimii patru ani la FC Voluntari.

  • Cristian Costin poate fi folosit fără probleme şi pe postul de mijlocaş dreapta.

Cristian Costin este dorit şi de alte formaţii din Superligă, însă dinamoviştii vor face tot posibilul pentru a-şi asigura serviciile sale. De asemenea, Costin mai are propuneri şi din străinătate.

Cine este Cristian Costin?

Cristian Costin a început fotbalul la Liberty Oradea şi UTA Arad, însă pasul la seniori l-a făcut în curtea ”Bătrânei Doamne”.

În sezonul 2017/2018 a fost trimis sub formă de împrumut la CSM Reşiţa, iar în 2019 s-a transferat definitiv de la UTA la Voluntari, în schimbul a 50.000 de euro.

  • Cota sa actuală, conform transfermarkt.de este de 600.000 de euro.

Sezonul trecut, Cristian Costin a bifat 35 de meciuri pentru FC Voluntari, însă a marcat un sigur gol şi a oferit două pase decisive.

Două sezoane în urmă, însă, a marcat pe Arena Naţională în partida cu FCSB şi a răpit ”roş-albaştrilor” şansa de a juca cu titlul pe masă în Gruia, contra celor de la CFR Cluj.

Afla mai multe despre: cristian costin 

viewscnt
Articole similare