Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo vrea să dea lovitura cu un fundaş de la campioana CFR. Ce probleme au apărut şi de ce nu s-a realizat până acum transferul

Dinamo vrea să dea lovitura cu un fundaş de la campioana CFR. Ce probleme au apărut şi de ce nu s-a realizat până acum transferulgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Mircea Rednic are nevoie disperată de un fundaş dreapta la Dinamo şi insistă pentru aducerea unui jucător pe care l-a mai avut la Petrolul, în 2015.

Andrei Peteleu nu-şi găseşte locul la CFR Cluj, unde a prins doar 12 meciuri în Liga I în ultimele două sezoane. În aceste condiţii, Mircea Rednic vrea să-l aducă din nou sub comanda sa pe fundaşul dreapta. Însă, deşi nu prinde prea des un loc de titular în echipa campioanei, Peteleu nu este lăsat să plece de şefii clujenilor. Astfel, Rednic l-a rugat pe impresarul jucătorului să poarte discuţii cu oficialii CFR-ului, dar şi cu cei ai lui Dinamo, astfel încât transferul să se realizeze cât mai repede.

Mai mult, conform surselor Telekom Sport, Peteleu este interesat de o eventuală venire la Dinamo. De altfel, aceasta nu este prima dată când şefii ardelenilor se opun plecării jucătorului. În sezonul trecut, când o pregătea pe Mouscron, Mircea Rednic l-a dorit pe Peteleu, dar transferul a picat tot din cauza oficialilor clujeni.

Afla mai multe despre: cfr clujdinamomircea rednicmouscron 

viewscnt
Articole similare