Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo vrea să dea lovitura şi să transfere un jucător din naţionala U21: ”Le-aş sugera să se grăbească, îl urmăresc şi alte echipe”

Dinamo vrea să dea lovitura şi să transfere un jucător din naţionala U21: ”Le-aş sugera să se grăbească, îl urmăresc şi alte echipe”

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul celor de la Chindia Târgovişte, Viorel Moldovan, a confirmat interesul celor de la Dinamo pentru internaţionalul de tineret, portarul Marian Aioani. În plus, "Moldo-gol" le-a oferit şi o sugestie dinamoviştilor, în caz că-şi doresc jucătorul cu atâta ardoare.

La conferinţa de presă pe care Chindia Târgovişte a susţinut-o astăzi, în care s-a prefaţat duelul de acasă cu OSK Sepsi (sâmbătă, 14 septembrie, 18.30), din etapa a IX-a a Ligii l, antrenorul Viorel Moldovan a confirmat informaţiile lansate în presă de preşedintele celor de la Dinamo, Florin Prunea. Formaţia din "Ştefan cel Mare" şi-l doreşte pe portarul Marian Aioani, însă nu este singurul club din România care şi-a manifestat interesul pentru portarul de 19 ani. În virtutatea bunei colaborări pe care Chindia Târgovişte a avut cu Dinamo de-a lungul timpului, Viorel Moldovan i-a sfătuit pe "câini" să se grăbească, dacă vor transferul lui Aioani şi dacă dispun de finanţele necesare.

"Marian Aioani este şi în vizorul altor cluburi din liga noastră, deci le-aş sugera celro de la Dinamo să se grăbească dacă au posibilităţi financiare. El se află sub contract cu Chindia Târgovişte până în 2020, dacă nu greşesc. 2021? Ok, ţi-am mai adăugat un an. Important este pentru el să joace. În vară, mă gândeam foarte mult la o variantă de portar, să aducem un portar cu experienţă, dar am concluzionat că nu are rost", a declarat Viorel Moldovan. 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare