Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo vrea să-i ofere lui Mulţescu un alt post în club: "Rămâne de văzut dacă va da curs propunerii". Când debutează Uhrin în actualul sezon

Dinamo vrea să-i ofere lui Mulţescu un alt post în club: "Rămâne de văzut dacă va da curs propunerii". Când debutează Uhrin în actualul sezon

Dinamo București

Comentarii

Managerul sportiv al lui Dinamo, Marius Nicolae, a anunţat că lui Gheorghe Mulţescu i se va oferi şansa de a rămâne în club, după ce a plecat din funcţia de antrenor.

Dinamo Bucureşti vrea să-l păstreze pe Mulţescu

Miercuri, Dinamo a anunţat pe pagina de Facebook despărţirea de Gigi Mulţescu şi numirea pe banca tehnică a lui Dusan Uhrin. Totuşi, Mulţescu rămâne un personaj apreciat în "Ştefan cel Mare", iar "câinii" doresc să-l păstreze. 

Mario Nicolae a anunţat că se va găsi soluţia ideală pentru "Smurd", iar decizia va fi a fostului antrenor: „Este un dinamovist care a ajutat întotdeauna Dinamo cum a putut. Dorinţa noastră, dorinţa clubului, este să rămână în continuare. Rămâne de văzut ce i se poate propune şi dacă va da curs propunerii clubului”, a declarat Marius Nicolae. 

Pentru Dinamo urmează returul semifinalelor Cupei României, cu Astra, de pe teren propriu, meci care va însemna şi debutul în actualul sezon al lui Dusan Uhrin. 

”Venirea antrenorului produce un anumit şoc. Ne-am întors azi noapte de la Giurgiu, plecăm mâine iar la Giurgiu, marţi jucăm iar, apoi plecăm la Mediaş. Este un program infernal, tocmai de asta vom sta mai mult în cantonamente, ca să se cunoască staff-ul cu jucătorii. E foarte greu! Ne dorim să rămânem în prima ligă pentru tot ceea ce înseamnă clubul Dinamo şi fanii lui Dinamo”, a adăugat oficialul dinamovist. 

Afla mai multe despre: dinamo bucurestimarius nicolaegheorghe multescu 

viewscnt
Articole similare