Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamovist pur-sânge, Florentin Petre se teme de ce e mai rău: ”Sper ca Dinamo să scape de retrogadare în acest sezon!”

Dinamovist pur-sânge, Florentin Petre se teme de ce e mai rău: ”Sper ca Dinamo să scape de retrogadare în acest sezon!”

Dinamo București

Comentarii

Echipele de old boys ale marilor rivale, Steaua şi Dinamo, au dat-o la pace în meciul din cadrul "Galei Ioan Andone" şi au remizat, scor 3-3. La finalul jocului, fostul mare jucător din Ştefan cel Mare a vorbit despre situaţia tragică de la Dinamo.

Între 1994 şi 2006 a jucat Florentin Petre la Dinamo. Nu mai puţin de 8 trofee a câştigat fostul mijlocaş al câinilor în Şoseaua Ştefan cel Mare, printre care şi 3 titluri de campion.

Dinamo traversează un sezon vecin cu dezastrul, iar Florentin Petre, un dinamovist pur-sânge simte greutatea momentului. Crescut în Ştefan cel Mare, Petre se teme de tot ceea ce e mai rău legat de fosta sa echipă, la finalul sezonului în curs. Ba chiar, se gândeşte că fosta sa echipă trebuie să lupte până se va salva matematic de la retogradarea din prima ligă: ”Din punctul meu de vedere, ca şi dinamovist, ca suporter, e dureros. Pentru că îmi doream mai mult de la investiţiile şi transferurile care s-au făcut, multe. Dinamo nu merită momentul ăsta.Ţinând cont că sunt jucători noi, sunt jucători de calitate, dar omogenitatea se câştigă în timp. Probabil s-au gândit la o strategie mai lungă. Sper din toată inima cu lotul pe care îl au să scape de retrogradare şi să în noul an să le fie cât mai bine. Trebuie să te gândeşti la tot. Sunt foarte multe meciuri de jucat. Când ai scăpat matematic abia atunci te poţi gândi la viitor” a declarat Florentin Petre.

Marele absent de la "Gala Ioan Andone" a fost Mircea Rednic. Deşi a fost vizitat şi invitat personal de managerul celor de la FC Voluntari, antrenorul dinamoviştilor tot n-a fost prezent la evenimentul organizat duminică după amiază: " A fost dinamovist, e şi acum. Era normal să fie aici cu noi" a declarat Florentin Petre. 

Afla mai multe despre: florentin petre 

viewscnt
Articole similare