Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamoviştii, apel disperat către suporteri: "Îi aşteptăm să renaştem împreună Dinamo"

Dinamoviştii, apel disperat către suporteri: "Îi aşteptăm să renaştem împreună Dinamo"

Fotbal

Comentarii

Dinamo a câştigat meciul din prima etapă a play-out-ului din Liga I, scor 3-0, cu Gaz Metan Mediaş, după golurile marcate de Pesic, Popescu şi Moldoveanu. Pentru ultimii doi, acestea au fost primele lor reuşite în Liga I din carieră.

În ciuda victoriei, stadionul din Ştefan cel Mare a fost gol la partida cu Gaz Metan, iar după golul marcat de Pesic, suporterii aflaţi în tribune i-au ironizat pe jucători şi au început să strige "Campionii, campionii!" (VIDEO AICI).
 
"Acceptăm criticile, n-avem ce să facem, noi trebuie să ne vedem de treabă, chiar dacă suntem unde suntem în momentul de faţă. Sper să nu mai fim în această situaţie şi în sezonul următor şi să ne batem la campionat. Sperăm ca şi suporterii să vină să ne susţină, pentru că ei au dovedit de atâtea ori că nu sunt suporteri de rezultat. Îi aşteptăm să renaştem împreună un mare Dinamo" , a declarat Mihai Popescu pentru Telekom Sport.
 
"Sunt bucuros că am trecut peste acele accidentări grele şi că am marcat acum primul meu gol, îl aşteptam de mult timp. Sunt bucuros şi sper ca la meciurile următoare Mister să aibă mai multă încredere în mine. Vă daţi seama că suporterii sunt şi ei supăraţi, dar sper ca de la meciul următor să vină în număr cât mai mare să ne încurajeze" , a spus Robert Moldoveanu.

Afla mai multe despre: dinamorobert moldoveanumihai popescugaz metanmedias 

viewscnt
Articole similare