Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamoviştii au cerut control anti-doping pentru adversari înaintea deby-ului de mâine, meci arbitrat de Sebastian Colţescu

Dinamoviştii au cerut control anti-doping pentru adversari înaintea deby-ului de mâine, meci arbitrat de Sebastian Colţescu

Fotbal

Comentarii

FCSB este lider înaintea derby-ului de mâine, însă Dinamo este într-o revenire de formă. Meciul de mâine va fi arbitrat de Sebastian Colţescu.

Acţionarii din programul DDB au solicitat Agenţiei Naţionale Anti-Doping un control în tabăra adversă înaintea partidei de mâine. FCSB este lider înaintea derby-ului de mâine, însă Dinamo este într-o revenire de formă după ce o bună perioadă a fost chiar lanterna roşie a campionatului. Testul anti-doping ar putea fi efectuat mâine la baza de pregătire din Berceni.

Recent, Astra Giurgiu s-a confruntat cu o problemă serioasă legată de dopaj după ce 3 jucători ai formaţiei au folosit substanţe interzise de regulament după ce au apelat pe cont propriu la o clinică din Bucureşti. Ancheta este în desfăşurare iar formaţia din Giurgiu riscă chiar excluderea din Liga 1 dacă se confirmă că cei 3 fotbalişti au apelat la substanţe interzise.

Meciul de mâine dintre FCSB şi Dinamo va fi arbitrat de Sebastian Colţescu. Patida începe de la ora 20:45 şi va putea fi urmărită în direct pe Telekom Sport 1.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: fcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare