Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamoviştii au pus tunurile pe Viitorul: ”Din cauza lor s-a întâmplat asta!” Dinamo - Viitorul este în direct la Telekom Sport

 Dinamoviştii au pus tunurile pe Viitorul: ”Din cauza lor s-a întâmplat asta!” Dinamo - Viitorul este în direct la Telekom Sport

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a pierdut în tur contra celor de la Viitorul Constanţa cu scorul de 0-5. Pentru partida retur, fotbaliştii lui Duşan Uhrin anunţă răzbunarea.

Internaţionalul de tineret, Ricardo Grigore a fost titular în meciul disputat pe 15 iulie, când Viitorul a zdrobit-o pe Dinamo cu scorul de 5-0.

Fundaşul dinamovist vrea revanşa şi este convins că problemele cu suporterii din Peluza Cătălin Hâldan au pornit de la acel meci: ”Va fi un meci greu, Viitorul e o echipa bună. Mă bazez pe faptul că avem o revanşă de luat şi trebuie să demonstrăm că scorul din tur a fost mincinos. Vrem să castigam, avem nevoie de puncte şi este şi orgoliul nostru în joc. Ne-au provocat foarte multe probleme cu suporterii în acel meci, sper să facem un joc foarte, foarte bun şi să înscriem de câte ori avem ocazia. Nici ei nu ne-au iertat in tur", a spus Ricardo Grigore pentru www.sport.ro.

În cazul unei victorii, Dinamo poate ajunge pentru prima dată în acest sezon în zona play-off-ului. Partida de duminică va fi transmisă în direct de Telekom Sport 1, de la ora 20:30. Meciul se va juca pe Arena Naţională. 

Afla mai multe despre: dinamo bucureştiricardo grigore 

viewscnt
Articole similare