Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamoviştii iau atitudine. Jucătorii ameninţă că nu vor mai intra pe teren dacă Pablo Cortacero nu îi va plăti pe fotbalişti la timp

Dinamoviştii iau atitudine. Jucătorii ameninţă că nu vor mai intra pe teren dacă Pablo Cortacero nu îi va plăti pe fotbalişti la timp

Dinamo București

Comentarii

Jucătorii lui Dinamo vor intra în grevă şi nu vor mai juca dacă Cortacero nu îi va plăti la timp.

Fotbaliştii lui Dinamo fac grevă şi nu vor mai juca până când nu vor fi plătiţi

Bugetul lui Dinamo a fost mărit de Pablo Cortacero cu 5 milioane de euro, dar această sumă nu ajută atât de mult clubul din Ştefan cel Mare. Liderii DDB sunt în discuţii aprinse cu spaniolii care conduc în acest moment clubul.

Potrivit AS.ro, suporterii celor de la Dinamo, au ameninţat conducerea şi mai ales pe Cortacero că dacă aceştia nu vor vira banii la timp, echipa nu va mai juca în primul meci din 2021, împotriva celor de la Hermannstadt.

Se pare că şedinţa dintre suporteri şi conducerea clubului de la hotelul lui Negoiţă, s-a sfârşit cu o bătaie, dar care nu a fost filmată.

Fanii care fac parte din DDB vor să se întâlnescă fără Cortacero, după Crăciun şi vor să facă un plan de rezervă în caz că spaniolii nu vor vira banii la timp.

Dinamo este pe locul 11 şi are 16 puncte în Liga 1.

Afla mai multe despre: cortacero dinamo 

viewscnt
Articole similare