Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamoviştii încep anul cu multă ambiţie: ”Ce, Steaua este de neînvins? Putem intra în play-off”

Dinamoviştii încep anul cu multă ambiţie: ”Ce, Steaua este de neînvins? Putem intra în play-off”

Superliga

Comentarii

Ionuţ Nedelcearu este încrezător că Dinamo poate intra în play-off. Fundaşul de 21 de ani este convins că inclusiv în faţa FCSB-ului se poate impune.

Dinamo mare are patru etape la dispoziţie pentru a-şi asigura un loc în play-off. În acest moment, este prima sub linie, la egalitae de puncte cu Viitorul. Nedelcearu este convinsă că el şi colegii săi pot termina sezonul regulat în primele 6. Chiar dacă asta înseamnă că trebuie să o învingă şi pe FCSB, în penultima etapă.

”Avem speranţe şi suntem încrezători în forţele noastre proprii, că o să facem patru meciuri mari şi o să intrăm în play-off. O perioadă grea, normală de cantonament, mă bucur că sunt sănătos că suntem sănătoşi

Nu mai contează unde jucăm, când intrăm în teren trebuie să muşcăm din ei, ca să spun aşa. Sincer, nu mă interesează celelalte echipe cu care suntem în lupta pentru play-off. Mă interesează doar echipa mea, să jucăm noi bine şi, dacă vom câştiga toate cele 4 meciuri (n.r. din play-off), cu siguranţă vom fi în play-off.

Da, înseamnă să câştigăm cu Steaua. Ce, Steaua e de neînvins? Ne-au bătut ultima oară şi până atunci nu prea ne mai bătuseră. O să fie un derby, un meci special, sper să ieşim învingători”, a declarat Nedelcearu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ionut nedelcearudinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare