Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamoviştii nu renunţă! Fanii s-au întors şi împotriva lui Dănciulescu: ”Ai grijă, vorbeşti mult şi prost. Pune mâna pe o carte”

Dinamoviştii nu renunţă! Fanii s-au întors şi împotriva lui Dănciulescu: ”Ai grijă, vorbeşti mult şi prost. Pune mâna pe o carte”

Superliga

Comentarii

Ultraşii lui Dinamo continuă războiul cu şefii clubului şi Peluza Cătălin Hîldan a postat pe contul oficial de Facebook un mesaj foarte dur atât la adresa lui Bogdan Bălănescu, cât şi la cea a lui Ionel Dănciulescu.

Demiterea lui Mircea Rednic a aprins scânteia la Dinamo. Ultraşii au condamnat dur decizia luată de Ionuţ Negoiţă şi, în urmă cu două seri, au fost să protesteze la hotelul pe care-l deţine omul de afaceri. Apoi, fanii au mers la Săftica şi au oprit conferinţa de presă în care trebuia prezentat Eugen Neagoe.

Suporterii anunţă însă că nu se vor opri aici. Într-un mesaj postat pe contul oficial de Facebook al Peluzei Cătălin Hîldan, ultraşii subliniază din nou că Eugen Neagoe nu va fi acceptat, că Bogdan Bălănescu trebuie să plece, dar acum a fost luat la ochi şi Ionel Dănciulescu:

”UŞA ROTATIVĂ DE LA RIN

Este uşa pe care a intrat Neagoe în hotelul lui Negoiţă. De vreo două zile se tot învărte. Avantajul acestei uşi este că te conduce singură afară. Fă acest stânga-împrejur înainte să ameţeşti de tot. Te aşteaptă o carieră frumoasă pe la alte echipe. Te vei mai întâlni cu Dinamo din postura de adversar şi poate te vei gândi de două ori înainte să mai declari că ”Dinamo nu înseamnă NIMIC” sau că ”Dinamo e ajutată să intre în playoff.”
Ia-l şi pe Bălănel cu tine în uşa rotativă! Să facă şi el două trei piruete şi să se ducă învârtindu-se...

DE CE TREBUIE SĂ PLECE BĂLĂNESCU:

1. A dovedit că e un conducător slab. A făcut un gest specific conducătorilor complexaţi de lipsa de autoritate. A încercat să-şi consolideze poziţia de şef printr-un abuz. Este vorba de acelaşi mecanism din mintea unui arbitru anonim, care la o fază de galben îi arată cartonaşul roşu lui Ronaldo pentru a ieşi în evidenţă.
2. L-a adus ca antrenor pe omul fraţilor becali, groparii lui Dinamo, condamnaţi penal tocmai pentru banii furaţi de la acest club şi de la Stat.
3. A căutat să-i impună lui Rednic jucătorii care să intre titulari. S-au pierdut meciuri decisive în ultima perioadă chiar pe mâna acelor jucători.
4. Sifonează la presă. Ăsta e un alt complex al omului prost. Te vinzi presei ca să-ti asiguri susţinerea în media.
5. Oricum nu mai are viaţă la Dinamo. De când a dispărut steaua prin liga a 4-a, nu ne mai regăsim motivaţia şi riscăm să ne cuminţim prea mult. Noroc că acum îl avem pe Bălănescu...
6. Obiectivul nostru în momentul ăsta nu este nici playoff-ul în 2020, nici Cupa, nici Campionatul. Aşa cum obiectivul lui este să ducă Dinamo în zona de control a fraţilor de la Poarta Albă, tot la fel obiectivul nostru principal este să scăpăm de el.
7. Pentru că prezenţa lui în club de azi înainte este o sfidare la adresa suporterilor.
8. Pentru că în afară de două înjurături de golan adresate lui Edi Iordanescu, nu s-a remarcat cu nimic de când e prin curtea noastră.
9. Pentru că nu credem că are mai mulţi ani de şcoală decât are Borcea de puşcărie.
10. Pentru că odată pornit iureşul, nu mai poate fi oprit. Şi orice pas înapoi ar fi interpretat ca slăbiciune. Aşa cum a spus şi Dănciulescu in seara asta.

ŞI CU ASTA TRECEM LA DECLARAŢIILE DOMNU' LUI IONEL...

”Am mai trăit astfel de momente. O să treacă.” ”Eu m-am întors la Dinamo pentru că am fost dorit de Rednic. Dar sunt prieten cu Bogdan Bălănescu de foarte mulţi ani.”
”Dinamo are antrenor acum. Numele lui este Eugen Neagoe. Este antrenorul lui Dinamo şi va rămâne.”
Ce spune el despre revolta suporterilor:
”Am mai trăit astfel de momente la Dinamo. O SĂ TREACĂ.”
Ai grijă Danciule! E păcat de ăia 10 ani de care ai avut nevoie ca să reintri în graţiile suporterilor...
Vorbeşti mult şi prost, Danciule. Şi nici nu faci diferenţa între DOAR şi DECÂT. Fii atent aici: DECÂT să baţi câmpii pe 100 de euro la Digi, mai bine pui mâna pe-o carte...”,
este mesajul postat de Peluza Cătălin Hîldan.

 

Afla mai multe despre: dinamoionel danciulescu 

viewscnt
Articole similare